XPS 600 spesifikasjoner

January 12

XPS 600 spesifikasjoner

Dell XPS600 er en stasjonær datamaskin designet for optimal grafikk og ytelse. Det kjører operativsystemet Microsoft Windows XP og er ideelt for andre typer multimedia, inkludert musikk og video. Det inkluderer 3D evnene med høyhastighets prosessering og minne evner.

Behandling

XPS 600 stasjonær systemet inkluderer Intel Pentium D Dual Core-prosessor med 800MHz prosessor, opererer med en maksimal hastighet på 3,2 GHz. Det inkluderer hyper-threading-teknologi for å behandle flere instruksjoner samtidig. BIOS tillater overclocking prosessoren for til .2GHz i tillegg til fabrikken hastigheten.

Minne

DDR2 RAM opererer ved 533MHz og kan kjøpes med maksimalt 2GB. Hvis ekstra ytelse for fleroppgavekjøring eller intens grafikk bearbeiding, hele 2GB skal kjøpes med en oppgradert hastighet på 667MHz.

Grafikk

En 256MB Nvidia GeForce 7800GTX grafikkort er inkludert muligheten til å kjøre flere kort, dobling ytelse mulighetene. Skjermminne er individuelle og ikke delt med generelle minnet i datamaskinen, dermed øke ytelsen til å vise detaljert grafikk.

Lagring

Den interne harddisken på 500GB har operativsystemet, programfiler og individuelle filer som musikk, videoer og bilder. Hvis ekstra plass kreves for videobehandling eller filmer, støttes tre harddisker med RAID-teknologi for maksimalt 1,5 TB.

Porter

Det er tre individuelle 3,5-tommers stasjonsplasser internt og tre 5,25-tommers stasjonsplasser for å legge til flere harddisker og optiske stasjoner, som en Blu-ray-spiller. Tre PCI-spor er gratis på hovedkortet for å legge til lydkort, TV-mottakere og andre tillegg. Åtte USB 2.0-plasser er tilgjengelige for koble eksterne enheter som tastatur, mus, hodetelefoner eller konsoller controllers.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com