Hvordan koble skript-skrift

June 21

Hvordan koble skript-skrift

Skriptet skrifter brukes ofte delvis teksten for en annonse eller på de fleste av utskriften for invitasjoner. Typisk skriptet er utformet for å koble hver bokstav i et ord så smidig som mulig uten å gi utseendet som bokstavene er usammenhengende på grunn av en liten forskyvning. Datamaskinen skrift justeringer gjør det mulig å presse bokstavene nærmere sammen eller trekke dem lenger fra hverandre. En skript font justering ofte kobler bokstavene.

Instruksjoner

1 Klikk på "Format" valg på menylinjen i tekstbehandlingsprogrammet. Klikker du «Font» eller «Tegn» alternativet på menyen som vises. Velg "Skrifteffekter" eller "Posisjon" kategorien på boksen som åpnes.

2 Klikk "Normal" valget å tillate bokstavene koble slik de er ment å av programvareingeniører. Velg "Tegnavstand" rullegardinmenyen endre måten disse brevene møte.

3 Skyv bokstavene nærmere sammen lage buede utvidelsene bli jevnere ved å velge "Kondensert" avstand valget fra rullegardinlisten. Reduser tallet i boksen "Poeng" eller "Skala"-boksen ved å klikke pil ned. Unngå å øke avstanden over innstillingen normal, som trekker bokstavene fra hverandre.

4 La bokstaver fra hverandre, som de ikke har utvidelser utformet for å kobles til hverandre. Ofte vil utvidelser fra store bokstaver krysse hverandre, forårsaker forvirring identifisere bokstavene. Bruke datamaskinen skrift justeringer for å trekke bokstavene hverandre for noen hovedsteder som må vises side ved side.

5 Unngå å bruke datamaskinen skrift justeringer for å angi skript skrifter til å skrive i buer. Buer forårsake krøllet utvidelser på bokstavene peke fra hverandre. Forsøk å koble bokstavene med sporing, eller plassere skriptet skrift justeringer hvis buet effekten er nødvendig.

6 Begrense bruken av virvlende pyntebokstaver tilgjengelig for mange skript skrifter. Bruk effekten for den første bokstaven i et avsnitt eller en setning. Skriptet skrift justeringer koble ikke vanligvis de svingete pyntebokstaver.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com