PC til PC telefonsamtalene

November 28

PC til PC telefonsamtalene

Bruker datamaskinen til å ringe, kan du unngå langdistanse og per minutt avgifter som gjelder for noen land-line telefontjenester. Samtaler fra datamaskinen er mulig hvis du har riktig maskinvare og programvare. Du trenger også en høyhastighets internettforbindelse eksempel DSL eller kabel.

Maskinvare

PC til PC telefonsamtalene

Bruk av hodetelefoner kan ringe datamaskinbasert føles mer naturlig og gir noe privat til samtalen.

For å gjøre telefonsamtaler med datamaskinen, må datamaskinen lydmuligheter, høyttalere og en mikrofon. Høyttalerne og mikrofonen kan bygges i eller en egen enheter.

Programvare

PC til PC yrke søknadene inkluderer Skype, Google Talk, Yahoo Messenger og iChat.

Skype gir en gratis måte å ringe andre datamaskinbrukere. Skype er tilgjengelig for Windows, Mac og Linux operativsystemer. I tillegg for en liten kostnad, kanne Skype brukernes ringe mobile og land-linje telefoner.

Google Talk er en messenging klient som lar deg chatte, sende og motta filer, og gjøre datamaskin-til-datamaskin-samtaler. Det er bare tilgjengelig for datamaskiner som kjører Microsoft Windows. Google tilbyr også stemmechat Gmail, iGoogle og orkut tjenestene, som også er tilgjengelig på Macintosh-maskiner.

Yahoo Messenger, en annen messenger-klienten, tilbyr stemme for å ringe andre Yahoo-brukere på både Windows og Mac-operativsystemer. For en liten avgift kan du også ringe regelmessig og mobiltelefoner.

iChat er en Mac-bare klient som tilbyr samme funksjonalitet som Google og Yahoo programmene. Den kan kobles til brukere av MobileMe og mål på Mac eller Windows PC.

Grunnleggende bruk

Selv om den eksakte detaljer er forskjellig for hvert program, er de grunnleggende trinnene de samme. Installer programvaren og kontroller at høyttalerne og mikrofonen fungerer riktig ved hjelp av funksjonen innebygd testing. Deretter finner du kontakten du vil ringe. De fleste programmer har en kontaktliste kan du opprette som vil vise deg hvis kontaktene er tilkoblet for øyeblikket. Når du har plassert kontakten og bestemt at personen er tilkoblet, klikker du kontaktens navn og et ikon eller knapp å innviet samtalen.

Ekstra funksjoner som er tilgjengelige med PC til PC yrke

Hvert program tilbyr noen tilleggsfunksjoner for brukeren. For brukere med tilgang til webkameraer, iChat, Google og Skype alle tilbyr video-konferanser. Alle disse programmene gir muligheten til å sende filer til andre brukere. For de fleste av programmene er muligheten til å ringe land line eller transportabel telefon tilgjengelig, selv om noen leverandører betalt for denne tjenesten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com