Hvordan erstatte lykter på en 1998 Camry

March 8

Hvordan erstatte lykter på en 1998 Camry

Frontlyktene på din 1998 Toyota Camry er av største betydning for fargedisplay. Hvis du oppdager at en av frontlyktene er skadet eller ikke fungerer, må erstattes straks. Kjøring uten godt fungerende frontlykter er farlige og ulovlige. Noen ganger du må skifte bare, eller du må erstatte hele frontlys montering. Camry frontlys forsamlingen er dyre produkter, men i forhold ikke til kostnader for trafikk brudd, eller enda viktigere, din sikkerhet og sikkerheten til andre på veien.

Instruksjoner

• Fjerne gamle frontlys forsamlingen ved å åpne panseret på din Camry og med en skrutrekker til å ta av skruene som fester den under dekke av motoren. Løft ut den under tak med hendene. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som holder fender liners på plass. Når skruene er ute, løft av fender liners.

• Stå foran bilen og bruker hendene til å ta av frontdekselet støtfanger. Finn to boltene som holder i kontaktene, og bruk en fastnøkkel til å fjerne skruene og koble kontaktene.

• Løft av plastdekselet ligger bak frontlys. Bruk en skrutrekker til å skru hele frontlys settet, og trekk den frem for å ta den ut. Hvis alt du ønsker å gjøre er endre pære, skru den for å ta den ut.

• Installere nye frontlys samlingen av følgende trinn 1 til 3 i omvendt rekkefølge.

Tips og advarsler

  • Alltid slå av frontlyktene og gi pære tid avkjøles før du endrer den.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com