Hvordan legge til musikk til en 2 GB SanDisk mikro med Windows Media Player

March 17

Hvordan legge til musikk til en 2 GB SanDisk mikro med Windows Media Player

SanDisk mikro minnekortet kan være et allsidig og nyttig verktøy for å overføre filer mellom enheter og datamaskiner eller lagre musikk som spilles på MP3-spiller eller mobiltelefon. Windows Media Player er utviklet for å gjenkjenne tilstedeværelsen av en kompatibel mobilenhet, og kan brukes til å raskt og legge til enkelt dine favoritt musikkfiler til minnekortet. Hvis enheten ikke er i stand til å kommunisere med datamaskinen, kan du imidlertid fortsatt legge musikkfiler på SanDisk minnekortet ved hjelp av en alternativ metode.

Instruksjoner

Bruke en MP3-spiller eller kompatibel mobilenhet

• Sett inn minnekortet SanDisk mikro i enheten. Finn den riktige porten på mobilen eller MP3-spiller og nøye sett kortet i sporet. Sakte og fast Trykk kortet inn i åpningen til den klikker forsvarlig på plass. Sett på dekselet, eventuelt på minne kort porten.

• Koble MP3-spilleren eller annen mobil enhet til datamaskinen. Bruke USB-datakabel, koble enheten til datamaskinen ved å koble en ende av kabelen til MP3-spilleren eller mobilen og den andre enden inn i en av datamaskinens ledige USB-porter. PCen vil automatisk oppdage tilstedeværelsen av enheten og forberede seg for riktig kommunikasjon og filoverføring.

• Start Windows Media Player-programmet. Klikk "Start"-knappen på datamaskinens skrivebord, bla til "Alle programmer" og klikk på ikonet for Windows Media Player. Programmet vil også gjenkjenne tilstedeværelsen av den mobile enheten, og kan be deg om å gi den et gjenkjennelig navn for fremtidig referanse.

• Velg enheten "Sync"-menyen. Klikk den store "Sync"-knappen i verktøylinjen øverst i programvinduet Windows Media Player. I separate ruten som vises på høyre side av vinduet, velger du den nye MP3-spiller eller mobiltelefon ved å klikke "Neste enhet" til kjente navnet vises øverst i ruten. Under ikonet MP3, vil et mål av gjenværende tilgjengelig lagringsplass bli belyst av både en farget Svingstang og en tekstbeskrivelse.

• Velg filene til. Bla gjennom listen over musikkfiler som er installert på datamaskinen din og finne dem du ønsker lagt til minnekortet SanDisk mikro. Trykk og hold nede venstre museknapp og dra filen til "Sync"-ruten på høyre side av skjermen. Informasjon om filen og sang vises under enhetsikonet. Gjenta dette for hver sang du vil overføre til minnekortet. De resterende tilgjengelig lagringsplass space indikator og tekst beskrivelsen oppdaterer med hver fil du drar til ruten.

• Starte synkroniseringen. Når du drar alle valgte sangene i ruten, klikker du på "Start Sync"-knappen nederst i høyre rute. Dette vil starte faktiske overføringen av filene fra datamaskinen til MP3 eller mobiltelefon. Opplasting varigheten varierer med antall sanger du valgte og av datamaskinen.

• Koble den mobile enheten. Når vellykket synkroniseringsprosedyren, kan du koble enheten fra datamaskinen ved å fjerne USB-kabelen.

Ved hjelp av SanDisk mikro alene

• Plass micro SD-kortet i full størrelse kortet. SanDisk mikro minnekort kan ikke settes direkte inn i datamaskinens kortleser, men må plasseres i full størrelse adapteren som fulgte kjøpet. Forsiktig skyve mikro minnekortet ned i små sporet forsiden av kortet. Husk å helt sett mikro kortet inn kortet til kanten er flush med kortet. Ingen klikk eller fest vil bli hørt eller følte indikerer at kortet er riktig og fullstendig satt inn, men kortet er tilpasset mikro kortet i bare én retning for å redusere sannsynligheten for skade eller feil innsetting.

• SanDisk kortet inn kortleseren. Full-size kortet passer riktig inn i SD minnekortspor som er vanlig på de fleste nyere stasjonære og bærbare datamaskiner. Hvis PCen ikke har en innebygd SD-kortleser, kan en ekstern brukes på samme måte. Når satt inn, vil datamaskinen gjenkjenne SanDisk minnekortet og etablere riktig kommunikasjon med den.

• Åpne mappen "Musikk". Bla til datamaskinens musikkfiler ved å dobbeltklikke på "Mine dokumenter"-ikonet på skrivebordet på PC og deretter åpne "Min musikk"-mappen for å vise en liste over aktuelle lagrede lydfiler.

• Velg filene å legge til minnekortet. Bla gjennom listen over tilgjengelige låtene og finne de ønskede lagt til minnekortet SanDisk. Trykk og hold nede "CTRL"-tasten på tastaturet, så venstreklikk hver enkelt fil du vil overføre. Filene vil bli markert med blått indikere at de har vært vellykket.

• Start filoverføringen. Når du har valgt alle musikkfilene du vil på din MP3-spiller eller mobiltelefon, klikk på "Rediger"-knappen øverst i vinduet for musikk-mappen og velg "Kopier" fra listen over alternativer som vises. Navigere å det SD hukommelse card ved å dobbeltklikke på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet og finne den under delen "Flyttbare Media". Dobbeltklikk på minne kort ikonet for å vise gjeldende innhold og deretter på "Rediger"-knappen øverst i vinduet og velg "Lim inn" fra rullegardinlisten som vises. Dette vil starte overføringsprosessen og Legg til valgte musikkfilene SanDisk mikro-hukommelse card.

• Fjern den SD card-adapteren fra datamaskinen. Etter vellykket gjennomføring av kopiering og liming prosessen, kan du trekke SD kortet ut av kortleseren.

Tips og advarsler

  • Ikke koble USB-kabelen fra enheten, eller fjerne det SD card fra leseren, under overføringsprosessen. Dette kan resultere i en ufullstendig overføring av musikk filer og data korrupsjon.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com