Hvor å fjerne tankestreken fra en 2002 Chevy

April 18

Hvor å fjerne tankestreken fra en 2002 Chevy

Fjerne dash en 2002 Chevrolet er lett å gjøre, men prosessen varierer litt fra modell til modell. Når dashbordet er deaktivert, har bilens eier tilgang til instrumentpanelet, elektronikk og radio. Når du installerer en ettermarkedet stereo, må du fjerne dashbordet for å avinstallere den gamle radioen først. Nytt feste dashbordet er lettere enn fjerner det, som de fleste dash paneler bare pop i stedet.

Instruksjoner

• Se etter skruer på eller under streken. De fleste biler vil ikke ha noen. Skru skruer du finner. En flatskjerm-leder eller stjerneskrutrekker fungerer avhengig av modell.

• Finn kantene på instrumentpanelet. Dette er hvor dashbordet møter radio, trim og andre komponenter. Du vil finne et lite gap der instrumentpanelet slutter og en annen komponent, for eksempel radio - begynner. Flat-skrutrekker inn i gapet og forsiktig lirke av dashbordet. Gjenta denne prosessen noen inches langs gapet. Gjør dette til dashbordet er betydelig løs og bare hviler på karosseriet.

• Trekke dash av. Hvis deler av dashbordet er fast, kontroller at det er ingen skruene som holder den. Hvis det finnes, skru dem med en flat- eller Phillips head skrutrekker. Hvis ikke, fortsetter å lirke av området med skrutrekkeren.

• Å re-fest dashbordet, bare popmusikk den igjen og trykk inn på kroppen. Skru i skruer at du tok med de samme skrutrekkeren du brukte til å fjerne dem.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com