Bilen Heis sikkerhetsregler

November 12

Hvis du er en bil mekaniker, er sjansene du en bil bilheis regelmessig. Enten du er en dekk tech eller en lyddemper installert, eller dine plikter krever tilgang til undersiden av bilen, kan bilen heis gjøre jobben din enklere. Men beholde i tankene grunnleggende sikkerhetsregler, og også ta litt tid å lese heisen produsentens sikkerhetsforskrifter. Unnlatelse av å akt bil heis sikkerhetsregler kan medføre skader eller død.

Gjøre

Be om kurs fra arbeidsgiver før du betjene heisen for første gang.Når du ankommer på jobben, gjør en inspeksjon av før din SKIFT.Kontroller at det løfte låsing enheter engasjere.Bruk vernebriller for arbeidet under bilen.Kontroller at bilen er sentrert og balansert på heisen som beskrevet i en manual.Hvis heisen er typen stasjon på, må du bruke parkeringsklosser bak hjulene.Sjekk taket klarering før lastebiler og RVs.Forsiktig sjekke om bilen er stabilt når det er i knehøyde.Fjern verktøy og tilskuere før senke heisen.

Don'ts

Aldri heve et kjøretøy som har beboerne.Ikke overstige kapasiteten til heisen.Aldri stå under et kjøretøy på en heis som ikke har låsing enhetene engasjert.Hvis kjøretøyet støtte stands er brukes (som i tilfellet når en motor eller girkasse er fjernet), ikke lavere bilen på støtte står fordi dette kan presse bilen av heisen. I stedet bringe støtter opptil gjør god kontakt med bilen når den har nådd riktig høyde.Ikke prøv å reparere feil heis selv---la veileder vet at heisen trenger oppmerksomhet.

Bilen Heis fakta

En typisk bil heis kan øke en bil eller lett lastebil veier opptil 7000 pounds. Det oppnår dette ved hjelp av en elektrisk motor for å kjøre en hydraulisk pumpe, som gir midler til å løfte bilen. Bil heiser kommer i forskjellige design, inkludert i bakken heiser, scissor heiser og det vanligste, 2 heisen. Arbeide med bilheis kan være farlig, særlig hvis kjøretøyet faller løft, så alle sikkerhetsregler bør være heeded hele tiden.

Sikkerhetsregler betydning

University of California landbruk og naturlig ressursene avdelingen siterer tall fra forbrukeren fabrikat sikkerheten provisjon som detalj omfanget av årlige skader knyttet til bilen heiser. Disse tallene viser at det i 2003 var ca 15.000 mennesker behandles i et sykehus for skader automotive heiser, knekter eller jack står, inkludert 2000 frakturer og 1500 hodeskader. Det burde være nok til å gjøre noen betaler oppmerksomhet til bilen løfte sikkerhetsregler.

Fordeler

Automotive bil spare tid og gjøre noen reparere jobber mye mer tilgjengelig til teknikeren. For eksempel for å endre olje, må en Fjern bunnpluggen nederst i olje pan å tillate gamle oljen ut. I tillegg er oljefilteret i de fleste tilfeller lettere tilgjengelig nedenfor. Uten en heis å heve bilen, må tekniker bruke en hydraulisk hånd jack å heve fronten av bilen et par føtter, så hvile bilen på to jack står før oljeskift, og til slutt bruke jack igjen for å få bilen ned. Med prisen på en olje endring som i dag, det står til grunn at ikke bare gjør mekanisk fordel ved bruk av en heis, men så altfor gjør kundens lommebok.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com