Hvordan installere bakken kontroll Coilovers

November 26

En coilover suspensjon kan hjelpe gi bilen bedre håndtering og forbedre sin evne til å beholde hastighet og stivt hjørner. Ground Control merkevare coilovers installeres ved å erstatte brusk og støt bil, som kobles til din suspensjon kontroll armer. Bestemt nyansene av installere dem på bilens varierer, men grunnleggende installasjonsprosedyren forblir den samme, som gjør den ekstra fordelen bilens håndtering som kommer som et resultat.

Instruksjoner

• Heve bilen med gulvet jack og bruke jack står for å støtte bilen når du erstatter hjuloppheng komponentene.

• Unbolt sjokk og struts, som er de vertikale rør bak hvert hjul, fra kontroll armene, som horisontalt rettet suspensjon komponenter. Bruk åpne skiftenøkler og socket skiftenøkler å løsne og ta ut boltene.

• Fjerne sikring nøtter for sjokk og struts på hodet av hver. Spankulere tårnene er i din motor bay på hver side og har nøtter som vises, og kan fjernes for å løsne og slipp fabrikken enheten. De bakre støt er sikret på en lignende måte, selv om du sannsynligvis må rive noen innvendig panel til sikre nøtter.

• Inn i sjokk og struts fra coilover suspensjon sted, først å sikre dem på strut og sjokk towers. Følg fremgangsmåten i revers å fullstendig installere av coilovers.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com