S-Video til koaksialkabelen

August 17

Koaksial kabler og separate videokablene (S-video) brukes ofte til å overføre videosignaler. For å koble en komponent med koaksial port til en annen med S-video, trenger du en konvertering kabel med S-video og koaksial kontakter.

S-videokontakten

S-video-kontakten er en 4 - eller 7-pinners kontakt, og S-video-kabler overføre analoge video data. Eldre spill systemer, DVD-spillere, TV-apparater og datamaskiner har S-video-porter; imidlertid komponentvideo, en annen type analoge video overføring, lyktes S-video. Data som overføres via en S-videokabel deles inn i to signaler, som reduserer forvrengningseffekter som kan oppstå på kantene av videobilder.

Koaksial kontakter

Koaksial koblingen er sirkulær med en enkelt dirigent i midten. Dirigenter består vanligvis av en jern wire med kobber plating. Dirigenten er omgitt av et indre isolasjon lag, og en tykkere ytre isolasjon laget. Polyetylen og Teflon er vanlige isolasjonsmateriale.

S-Video til koaksialkabelen

En S-video til koaksial konvertering kabel har en S-video-kontakten på den ene enden og en koaksial inngang på den andre. Når videodata reiser gjennom kabelen, kombineres data i et signal slik at det kan overføres via koaksial connector.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com