Koble subwoofere til en bil-forsterker

May 3

Koble subwoofere til en bil-forsterker

To viktige ting å vite, når beslutter hvor å koble din bil lyd subwoofere til en bil forsterker, er hvor mange stemme rulle hver subwoofer har og hvor mange subs er i systemet. Ledningsnett typisk stemme coil subwoofere i serien holder motstand gevinst på et akseptabelt nivå for den gjennomsnittlige bil forsterkeren. Dobbel stemme coil subs---to stemme rulle kontrollere en enkelt membran, hver med sin egen negative og positive innganger---posere ledninger problematisk grunnet deres rask gevinst i motstand når kablet sammen. Bruke en kombinasjon av serie og parallell ledninger bidrar til å løse dette dilemmaet.

Instruksjoner

Stemme Coil subwoofere

• Kjøre to høyttalerkablene lenge nok til å nå fra forsterkeren til bilens subwoofer. Fjerne plast isolasjon fra 1/2-inch av kobbertråd på begge ender av hver. Sett ene enden av hver kabel i negativ kontakten på bilen amp, vanligvis fargekodet i svart, og kjøre den andre enden av kabelen til negative bilens lyd subwoofer-kontakten. Koble enden av andre kabelen til positiv kontakten på subwooferen fargekodet i rødt, og Kjør kabelen tilbake til positiv kontakten på forsterkeren. Sub er nå direkte kablet bil forsterkeren. For ledninger to subwoofere, fortsetter du til trinn 2.

• Kjøre to høyttalerkablene lenge nok til å nå fra forsterkeren til bilens subwoofere. Fjerne plast isolasjon fra 1/2-inch av kobbertråd på begge ender av hver. Kuttet en annen del av kabler som er 2-fot lang og kutte 1/2-inch isolasjon fra begge ender.

• Kjøre en av lengre kabler fra negative kontakten på forsterkeren, fargekodet svart til negative kontakten på første subwooferen. Neste, sett en ende av 2-fots kabelen inn positive kontakten på første subwooferen fargekodet i rødt, og kjøre den til negative kontakten på andre subwooferen fargekodet i svart. Deretter sett en ende av andre lange kabelen inn positive kontakten på andre subwooferen fargekodet i rødt, og kjøre gjenværende slutten til positiv kontakten på forsterkeren. De to lyd subwoofere er nå kablet i serien. Se subwoofer brukerhåndboken for fordelene med serien ledninger.

Dobbel stemme Coil subwoofere

• Cut to høyttaler kabler lenge nok kjøres fra forsterkeren til subwooferen med dobbelt talespole. Stripe 1/2-inch isolasjon fra kobbertråd på endene av begge kablene. Deretter skjær to stykker av kabler som er 2-fot lang og bånd 1/2-inch isolasjon fra begge ender av hver.

• Sett ene enden av den første lang kabelen i negativ kontakten på amp og kjøre den andre enden til første negative kontakten på dobbelt stemme coil subwooferen. Husk, en dobbel stemme coil sub har to sett med negative og positive innganger. Neste, ta den første 2-fots kabelen og sett en ende inn den første negative koblingen slik det er to kabler i første negative innspill. Koble deretter den andre enden av den første 2-fots-kabelen til den andre negative kontakten. Ta den andre lang kabelen og sett en ende inn positive kontakten på forsterkeren og kjøre den andre enden til den første positive koblingen på sub. Ta den andre 2-fots-kabelen og koble den ene enden til den første positive koblingen slik det er to kabler i den første positive innspill. Koble den andre enden av den andre 2-fots-kabelen til den andre positive kontakten. En subwoofer med doble talespole er nå kablet til bilen forsterkeren parallelt. Se subwoofer brukerhåndboken for fordelene med parallell ledninger. For ledninger to subwoofere med dobbelt stemme rulle i en serie og parallell kombinasjon, fortsetter du til trinn 3.

• Cut to høyttaler kabler lenge nok for å kjøre fra forsterkeren til de to subwoofere som har dobbelt talespole og bånd 1/2-inch isolasjon fra ender. Skjær fire lengder av 3-fots kabling og kle 1/2-inch isolasjon fra alle ender. Deretter kuttet to lengder på 2-fots kabling og bånd 1/2-inch isolasjon fra ender.

• Sett inn slutten av én lang kabel i den amp's negative kontakten og den andre enden inn i en tønne crimp kontakt, en type to endte isolert skjede for å bli med ledninger. Ta to av 3-fots kablene og sette to andre. Sett inn synlige ledningene fra den ene enden av to 3-fots kabler i gjenværende slutten av fat koblingen. Crimp fat koblingen tett rundt ledningen med krymping tang. Deretter inn gjenværende slutten av en 3-fots kabel første negative innspill på subwoofer nummer én. Deretter inn gjenværende slutten av den andre 3-fots kabelen første negative input av subwoofer nummer to.

• Sett ene enden av den gjenværende lange høyttalerkabelen inn den amp's positiv kontakten og den andre enden inn i en tønne crimp kontakt. Ta de to gjenværende 3-fots kabler og stikk den ene enden av både ledninger i gjenværende slutten av fat kontakten og crimp alle ledningene i fat kontakten. Deretter inn gjenværende slutten av en 3-fots kabel første positive innspill til subwooferen nummer én. Koble gjenværende slutten av den andre 3-fots-kabelen til den første positive innspill av subwoofer nummer to. Endelig ta en av 2-fots kabler og sett en ende inn andre negative innspill til sub-woofer nummer én og sett den andre enden inn andre positive innspill til sub en. Ta en gjenværende 2-fots kabel og sett inn en ende til andre negative inngang på sub to og sett den andre enden inn andre positive innspill til sub to. Begge sub bass er nå kablet til forsterkeren i serie og parallell. Se din subwoofere brukerhåndboken for fordelene ledninger i en kombinasjon av serie og parallell.

Tips og advarsler

  • Mange doble stemme coil subwoofere med kombinasjonen av serie og parallell ledninger kan kobles sammen så lenge den totale motstanden er innen 2 til 16 Ohm. Se subwoofere brukerhåndboken for detaljer.
  • Kobler fra bilbatteriet før du arbeider med bilens elektronikk system.
  • Konsultere en bil lyd ekspert før du endrer noen serien eller parallell ledninger ordningen er beskrevet her. Alvorlig skade kan oppstå høyttalerne eller forsterkeren hvis serien eller parallell ledninger ikke er brukes riktig i den amp's motstand restriksjoner.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com