Hvordan erstatte en Idler wiretrekk på en 1994 Saturn

November 24

Hvordan erstatte en Idler wiretrekk på en 1994 Saturn

En 1994 Saturns idler wiretrekk ligger øverst i midten av motoren, under fjellet. Denne idler wiretrekk er sikret på plass med en bolt. For å få tilgang til skivene, må fjerne topp motor mount. Idler wiretrekk funksjon er å vinkle serpentin beltet ruten så det har full kontakt med de andre trinser. Du kan erstatte din Saturns idler wiretrekk i en relativt kort tid ved hjelp av noen få spesialiserte verktøy.

Instruksjoner

• Park Saturn på et nivå arbeidsområde som en innkjørsel. Bruke nødbremsen. Slipp på Saturns hetten sperren og åpne panseret for å avsløre motorrommet.

• Skyv en gulvet jack under Saturn slik at det er under den Saturns olje pan. Plasser et flatt bord på gulvet jack og heve jack slik at styret, ikke kontakten, vil komme i kontakt med olje pan. Styret vil distribuere noen av denne vekten.

• Løsne og ta ut to boltene som motoren festet bil rammen bruker 15mm støpsel og ratchet. Fjern de tre nøttene som festet motoren motorblokken med samme socket og ratchet sett. Fjerne motor mount for å avsløre idler wiretrekk.

• Finn belte strammer til høyre for dynamoen og sikre en 15mm boksen fastnøkkel til center bolten. Skyv skiftenøkkelen til venstre, slippe spenningen på serpentin beltet. Skyv løsnet beltet av kabelføringstrinsen, som ligger øverst i midten på motorblokken.

• Plass en 10mm boksen fastnøkkel på bolten hodet ligger i sentrum av kabelføringstrinsen. Slå av skiftenøkkelen til venstre for å løsne bolten. Fjern center bolten og trekke kabelføringstrinsen av. Plass den nye idler wiretrekk på samme sted som den gamle. Tråden bolten på plass og stram den ved å dreie 10mm boksen skiftenøkkelen til høyre.

• Sikre 15mm boksen skiftenøkkelen strammer wiretrekk og push. Skyv serpentin beltet over kabelføringstrinsen. Slipp 15mm boksen skiftenøkkelen når serpentin beltet er på plass, og fjerne skiftenøkkelen. Erstatt motor mount og sikre festene 15mm støpsel og ratchet. Lavere og fjerne gulvet jack.

• Inspisere serpentin beltet for å sikre at den er korrekt installert rundt wiretrekk-systemet. Etter noen feilplasserte verktøy som kan ha blitt forlatt i motor-bukten. Slå bilen tenningen på og undersøke motoren mens panseret er åpent sørge for bilen og belte er knirkefritt.

Tips og advarsler

  • Når du endrer noen trinser på en 1994 Saturn, inspisere beltet for å sikre at det er ingen feil. En feil talje kan skade som kan forkorte levetiden på beltet.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com