Hvordan erstatte en lyddemper på en Honda

August 26

Hvordan erstatte en lyddemper på en Honda

Honda begynte å lage biler i begynnelsen av 1960 og importert sine to-sylindrede N600 til Nord-Amerika i 1970. Amerikanerne var mindre enn begeistret med N600, men tok notis av automaker med innføringen av Honda Civic i 1973. Drivstofføkonomi, håndtering og kvalitet er grunner opprinnelige bilen tok av i popularitet og er fortsatt grunner Honda har så mange flergangskjøpere fra 2010. Imidlertid slites deler på selv godt utviklet biler, så erstatte Hondas lyddemper kan være i fremtiden hvis bilen eksos Merk blir raspy.

Instruksjoner

• Tilbake Honda på en rekke bil ramper, eller heve bilen med en hydraulisk jack og stedet jack står under bakre ramme skinnene på hver side. Lavere står hydraulisk jack slik at bilens vekt hviler på jack, ikke hydraulisk jack.

• Krype under baksiden av bilen og Finn lyddemper og hale rør forsamlingen på passasjeren side av bilen. Løsne og ta ut to boltene som holder at lyddemper samlingen eksosrøret med en 8 mm skiftenøkkel slått i retning mot klokken. Fjern skruene og små kilder bak bolter og sett dem til side.

• Finn gummi lyddemper mounts knytter lyddemper montering til karosseriet på baksiden av bilen. Lirke gummi mounts av montering stenderne på karosseriet med en flat skrutrekker. Nedre baksiden av samlingen lyddemper mens skyve den mot baksiden av bilen. Fjern enheten fra bilen og kaste den eller sett det til side.

• Installere en ny gummi lyddemper montering ved å plassere senterhullet på den ene enden av fjellet på montering stud på baksiden av nye lyddemper montering og skyve det på plass. Gjenta dette trinnet hvis din Honda lyddemper bruker to gummi mounts.

• Plassere nye lyddemper montering under bilen med hale rør mot baksiden av bilen. Løft opp foran forsamlingen og skyv det over bakakselen. Løft foran lyddemper montering og skyv to gummi mounts du installert tidligere på montering stenderne på baksiden av bilen til de er festet.

• Line opp monteringshullene foran lyddemper montering til monteringshullene på eksosrøret foran bakakselen. Plasser små kilder over endene av lyddemper montering bolter og tråden boltene inn monteringshullene gjennom samlingen lyddemper og til eksosrøret. Boltene med en 8 mm skiftenøkkel i klokkens retning.

• Kjøre bil av bilen ramper eller høyne bilen med en hydraulisk jack og fjern jack står under ramme skinnene. Senk bilen og fjerne hydraulisk plugg fra under bilen.

Tips og advarsler

  • Hvis Honda ble nylig drevet, tillate eksosrør å kjøle seg ned før din starte installasjonen eller du kan bli alvorlig brent.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com