Hvordan bygge en rask 350 Motor

June 25

Hvordan bygge en rask 350 Motor

Størst mulig konfigurasjonen, 350 Chevrolet er lett kan produsere som mye eller mer strøm enn noen andre automotive V8-motor på jorden. Imidlertid ligger liten blokkens styrke ikke i dens absolutt potensial, men dens evne å tilvirke stratosfærisk hestekrefter tall på billig. Når det gjelder bang-for-the-buck gjøre du ikke mye bedre enn å kombinere en av de minst kostbare V8s av all tid med den billigste strøm-enhancer har brukt på en motor.

Instruksjoner

• Begynn med en to-bolt viktigste jern blokk, og bore strømnettet for å godta ettermarkedet sprikende fire-bolt viktigste caps. To-bolt er langt enklere og billigere å finne fire-bolt konverterte blokker er sterkere enn fabrikken fire-bolter uansett. Installere en fullstendig gjenoppbygging kit med en stål Veivaksel, smidde stenger og smidde stempelet gir en 9.5-til-1-komprimering. Installere en viktigste stud beltet vil bidra til å stabilisere samlingen under stress.

• Bolt et sett med L98 eller Vortec hoder til motoren. Vortec hoder er bedre flyt, mer effektiv og avkjøle-running hvis du bruker et omvendt flyten kjølesystem, men de vil kreve en Vortec-spesifikke inntaket manifold. I dette tilfellet ikke hodet valg er viktig siden motoren er hovedsakelig bare en ambolt konstruert for å tåle store hits av lystgass. Sagt, montere alt med krom-moly stenderne for å holde motoren sammen.

• Installere en middels ytelse dual-plane inntaket manifold. Noen manifold designet til å operere i 3000 til 6000 turtallsområde vil arbeide, bare sørg for at du får med støpt i spunser å holde lystgass sprøytebrukerne. Installere en hydraulisk-roller kamaksel med ca 220 grader varighet på 0.050-tommers tappet Heis, 0.480-tommers ventil heis og om 112 grader lapp separasjon. Avrunde samlingen med 1,5-til-1 roller rockers på inntak og 1.6-til-1 rockere på eksos.

• Installere en direkte-port lystgass injeksjon system. Salpeterholdig gir alltid mer strøm per dollar brukt, men denne combo kommer med en liten vri. I stedet for kobler av lystgass jets til drivstoff linjene, berike motoren bruke propan. Propan har et oktantall mellom 100 og 110 og den latente varmen av fordamping vil bidra til å senke forbrenningskammeret temperaturer. Begge disse legger opp til redusert detonasjon, slik at du kan enten kjøre mer lystgass eller holde samme mengde lystgass, men plukke opp en ekstra 20 til 40 hestekrefter.

• Toppen av forsamlingen med en 650 til 750 cfm forgasser og bolt på en rekke trappet hoder å holde forbrenningskammeret klart. Topp primærvalg som steg fra 1-7/8 tommer til 1-3/4 tommer og mate inn en 3-1/2-inch samler fungerer best for dette programmet. Installere en omvendt-flyt vannpumpe og passende tilbehør stasjonen hvis du bruker Vortec hoder.

Tips og advarsler

  • En motor bygget denne spesifikasjonen skal produsere ca 350 hk på motoren alene, og som 375 hvis du bruker Vortec hodet. Du skal kunne legge mellom 250 og 350 flere hestekrefter med en flertrinns lystgass system og propan injeksjon for en grand total av 600 til 700 hk.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com