Hvordan bruker jeg en projektor med kabel?

February 23

Hvordan bruker jeg en projektor med kabel?

Flytende krystallskjerm (LCD) og andre bildet projektorer kan overføre bilder til en skjerm, veggen, tak eller annen overflate. Projektorens input bestemmer hvilke typer enheter kan gi bildene til projektoren. Mest moderne projektorer har flere digitale innganger egnet for kabel-TV-signaler.

Maskinvare

Du trenger en projektor en kabel-TV-boks og riktig kontakt kablene. En projektor kan ikke konvertere en kabelsignal til et signal som den kan bruke til å vise bilder; kabelboksen gjør det. Du må også de nødvendige kablene.

Tilkobling

Koble viktigste koaksial input-kabelen til kabelboksen. Så koble kabelboksen projektoren. For HD-programmer fungerer en HDMI-kabel best hvis du har en HDMI-utgang fra din kabel-boksen og en HDMI-inngang på projektoren. DVI-kabel er et alternativ for digital kabel, og du kan også bruke S-video eller komponentvideokabler, avhengig av hva kontaktene finnes på kabelboks og projektoren.

Betraktninger

Bruk beste kvalitet kablene utstyret vil støtte. For HD-bilder er som en HDMI-kabel. For ikke-HD digitale bilder er DVI det beste alternativet. Det avhenger av din projektorens innganger. Koble lyd til en separat enhet. Mange fremvisere har interne høyttalere, men de er vanligvis dårlig kvalitet, sammenlignet med stereohøyttalere eller høyttalere med integrert TV.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com