Tilbakestille Zune trådløs synkronisering

August 21

Du kan laste ned innhold til Zune uten noensinne kobler enheten til datamaskinen. Denne funksjonen kalles trådløs synkronisering, og du kan angi din trådløs synkronisering koble med alle nettverk. En gang konfigurert, vil Zune koble til det angitte nettverket og laste ned innhold lagt til samlingen din i Zune-programmet. Hvis du vil synkronisere Zune til et nettverk, må du tilbakestille innstillingene for trådløs synkronisering.

Instruksjoner

• Koble Zune til datamaskinen med USB-kabelen. Åpne Zune-programmet.

• Velg "Innstillinger" i øvre høyre hjørne av Zune programvaregrensesnitt.

• Velge å synkronisere "Enheten."

• Velg "Trådløs synkronisering."

• Klikk "Sette opp trådløs Sync", og programvaren vil søke etter tilgjengelige nettverk. Alle funnet nettverk vises. Hvis ingen er funnet, trykk "Avanserte innstillinger" og skriv inn nettverksnavnet (SSID), Velg typen nettverk fra alternativene og angi en nettverksnøkkel eller et passord. Klikk "lagre innstillinger.

• Velg et nettverk fra listen over tilgjengelige nettverk. Velg knappen "Bruk valgt".

• Klikk "Finish."


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com