Forskjellen i ansvar og Full dekning Bilforsikring

June 21

Forskjellen i ansvar og Full dekning Bilforsikring

Bilforsikring består av to hoveddeler: ansvar og omfattende/kollisjon. Hver stat krever drivere til å bære noen grad av ansvar forsikring eller har nok finansielle eiendeler betale for skader og skader de forårsake. Omfattende og kollisjon forsikring er valgfrie.

Definere ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring inneholder to typer dekning: personskade og skade på eiendom. Personskade betaler for skader en forsikringstaker eller utpekt sjåføren fører til noen utenfor sitt kjøretøy, mens eiendomsskade betaler for skade en forsikringstaker eller utpekt sjåføren fører til en annens eiendom, om en bil, gjerde, postboksen eller annen struktur. Noen krever også sjåførene å bære medisinsk betalinger eller personskade beskyttelse som en del av deres ansvarsforsikring. Denne dekningen betaler for skader påført av driveren og passasjerer i forsikringstakers bil.

Forstå ansvar grenser

Ansvar grensene vises vanligvis i en politikk som personskader per person/totalt kroppslig skade/eiendom skade. For eksempel en policy som viser dekning som 100/300/100 gir $100,000 verdt dekning for hver person skadet i en ulykke opptil totalt $300.000 og $100.000 verdt dekning for skade på eiendom.

Økonomisk ansvar lover

Wisconsin og New Hampshire er de eneste landene som ikke krever auto eiere å kjøpe ansvarsforsikring. I stedet har disse landene økonomisk ansvar lover som krever automatisk eiere ha nok finansielle eiendeler betale for personskade og skade på eiendom de forårsaker. De fleste auto eiere velger å møte økonomisk ansvar lover ved å kjøpe Bilforsikring.

Omfattende og kollisjon forsikring

Omfattende og kollisjon forsikring er valgfritt dekning som betaler for skade forsikringstakers kjøretøy. Kollisjon dekning betaler for skader ved ulykker, mens omfattende dekning betaler for skader forårsaket av noe annet, som hagl eller fallende treet lemmer. Omfattende og kollisjon dekning kommer med en egenandel, som er beløpet du betaler mot ethvert krav før forsikringsselskapet begynner å betale.

Betraktninger

Omfattende og kollisjon betaler til reparasjon på et kjøretøy opp til bilen. For eksempel hvis et kjøretøy verdsatt til $5000 er skadet i en ulykke, betaler forsikringsselskapet bare opp til $5000 å reparere det kjøretøyet. En forsikringsagent bestemmer bilens verdi. Hvis innstilt anser bilen skal summeres, betaler forsikringsselskapet forsikringstaker $5000. Eiere av eldre-modellen og lav verdi kjøretøy velger ofte å slippe omfattende og kollisjon fordi hvor de kan potensielt få fra forsikringsselskapet ikke gir økt premien.

Andre alternativer

En auto forsikring også kan inkludere uninsured og underinsured bilist dekning, og dekning for og sleping og arbeidskraft.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com