Hvordan spille en Mini DVD-RAM på datamaskinen

January 22

Hvordan spille en Mini DVD-RAM på datamaskinen

Mini DVD-RAM-plater-hovedsakelig små DVD-er ofte brukt med videokameraer som spiller inn i DVD-format. Nintendo GameCube bruker også Mini-DVD som programvareformatet. Selv om enkelte DVD-spillere ikke kan spille DVD-RAM og ikke kunne spille Nintendo GameCube Mini-DVD, bør datamaskiner spille Mini DVD-RAM-plater uten problem.

Instruksjoner

1 Åpne DVD-stasjonen på datamaskinen. Det er en liten skuff større området der en standard DVD settes. Dette er laget spesielt for mini-plater, som Mini DVD-RAM.

2 Sett inn Mini DVD-RAM-platen i datamaskinen og lukker DVD-stasjonen. I et øyeblikk begynner datamaskinen å lese platen.

3 Vent til alle programvare å laste og begynne å spille av DVD-RAM-platen. Du kan gjøre dette ved hjelp av Windows Media Player eller en annen programvare du har installert på datamaskinen.

4 Åpne "Min datamaskin" (eller "Datamaskin") hvis ingen programvare åpnes. Dobbeltklikk Mini DVD-RAM-ikonet for å åpne et nytt vindu og vise alt innholdet på mini platen.

5 Dobbeltklikk en av filene på DVD-RAM. Det skal nå starte Windows Media Player eller annen programvare og begynn å spille av innholdet på platen på datamaskinen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com