Håndsett til Base frekvenser av trådløse telefoner

July 1

Håndsett til Base frekvenser av trådløse telefoner

Trådløse telefoner opererer ved å sende innkommende telefonsamtaler fra base til en trådløst mottaker. Basen er koblet til en telefonkontakt i veggen gjennom standard telefonledning og overfører over spesielt tildelt radiofrekvenser.

Trådløs telefon frekvenser

Trådløse telefoner overføre flere forskjellige radiofrekvenser. Mest populære frekvenser av trådløse telefoner i bruk er i dag 900 MHz, 1,9 GHz, 2,4 GHz og 5,8 GHz.

Trådløs telefon innblandingen

Trådløse telefoner er utsatt for forstyrrelser uansett hvilken typen radio frekvens brukes. I siste, har FCC tildelt nye radiofrekvenser for bruk eksisterende band ble mer overfylt. På grunn av frekvens stimlet telefoner overføring på 2,4 GHz er mest utsatt for interferens, mens de på 5,8 GHz har mindre interferens.

Misforståelser

Radiofrekvens ikke nødvendigvis oversette til signalstyrke. En DECT telefon overføring på 1,9 GHz er et bedre alternativ enn en 5,8 GHz telefon på grunn av spekteret trengsel. Digitale telefoner har også mindre statisk og innblandingen enn analoge telefoner, uavhengig av radiofrekvens brukes til å overføre samtaler.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com