Hvor å klage en trafikk brudd

July 5

Ingen liker en trafikk billett, men de er spesielt irriterende når du tror at du ikke gjorde noe galt. Politifolk gjør feil, har og noen ganger kan du kjempe din billett og det avvises eller bøter redusert. Her er hvordan å komme i gang.

Instruksjoner

• Begynn med å forstå hva trafikk regelen du har blitt belastet med brudd. Sjekk din billett for trafikk brudd kode og tilordne den til koden på bunnen eller tilbake. Hver av disse kodene har en tilsvarende regel eller vedtekter, og hvis det er merket av eller skrevet i boksen "brudd" på billetten, er ansvaret.

Sivile brudd belaster deg en fin og registrerer punkter i førerkort. En kriminell overtredelse, om forseelse eller forbrytelse, belaster deg med en forbrytelse og kan resultere i høyere avgifter, en arrestasjon og med fengselsstraff.

• Hvis påståtte brudd er oppført som sivile, kan de fleste jurisdiksjoner du angi appell av mail. Noen ganger er det muligheten til å be "skyldig med en forklaring." Velg alternativet som er mest sannsynlig å tiltrekke seg gode oppmerksomhet fra dommer eller dommer, og deretter tilbake billetten før fristen.

Vurdere å besøke området av å ta bilder, måle området om nødvendig og lage skisser. Dette kan komme til nytte hvis du har en høring.

• Hvis du oppstår brudd mens du reiser og ikke tilbake til samfunnet der påståtte brudd oppstod, kan du vurdere å ansette en advokat. De fleste trafikk domstolene at advokater å appellere billetten for deg, og du trenger ikke å være til stede for høringen.

• Delta hørselen om nødvendig, og være på tid. Planlegge et fakta-baserte forsvar. Trafikk brudd kan ofte være en smakssak politimann i subjektive. Bruk dine egne observasjoner og noen fakta at dommeren, eller dommeren vil anse relevante i forsvaret ditt. Være høflig og til poenget. Bruke fotografier og skisser sikkerhetskopiere ditt forsvar.

• Være oppmerksom på mulige utfall. Disse inkluderer skyldig, oppsagt på kostnader, under etterretning eller uskyldige og brudd bøter og poeng avvist. Hvis du funnet skyldig i brudd, er du ansvarlig for alle kostnader, bøter og poeng på lisensen. Hvis billetten er tatt under etterretning, vil det til slutt bli avvist hvis du pådrar deg ingen ytterligere brudd i en angitt tidsperiode. Hvis oppsagt på kostnader, brudd er avvist og ingen poeng påløper så lenge du betale boten. Klagen var verdt innsatsen hvis avvist, skylder du ingenting.

Tips og advarsler

  • Forberede å bli skuffet i utfallet av klagen. Mange dommere og dommerne gi polititjenestemenn til fordel for tvil om det er ord mot deres. Din tilfredshet kommer i å vite du stemmen din mening i retten.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com