AQUOS 46-tommers bredde spesifikasjoner

January 16

Skarp Aquos TV linjen har et utvalg av modeller, inkludert flere i gruppen 46-tommers. Denne størrelsen er perfekt for mellomstore til store levende og familierom. Med sitt flate utformingen, kan du plassere Aquos TV på sine egne står eller fester seg til vegger for å spare plass.

Standard funksjoner

46-tommers Aquos TV leveres med en rekke funksjoner som standard, inkludert full HD med en oppløsning på 1080 piksler. TV 120 hertz fin bevegelse ekstrautstyr forbedrer raske bevegelser kvaliteten på HD-oppløsning. Dette lar deg vise fartsfylt programmering som live sportsspill uten å miste kvaliteten på HD-bilde. Aquos har også fullstendige tilkoblingsmuligheter til digital-TV via de innebygde NTSC og ATSC-tuner. AQUOS TV har også optisk bildekontroll. OPC kan betrakteren juster kontrasten og lysstyrken på TV i forhold til belysningen i rommet. Dette tillater maksimal synlighet i lyse solfylte rom og i dårlig lys.

Dimensjoner

Totalvekt TV kombinert med sin stand er 47.4 lbs. Uten stativet veier TV 40,8 kg. Selv om det er en stor TV, er det lett nok til å lett maneuver på plass. Den faktiske størrelsen er 44 1/6 inches av 27 61/64 inches. 46-tommers målingen er bredden på skjermen diagonalt, fra hjørne til hjørne. Dette er hvordan alle TV størrelser måles. En slank TV, det er en bare 3 61/64 inches i dybden.

Tekniske spesifikasjoner

Den Aquos 46-tommers TVer har en rygg lys-system som tennes subtilt bildene på skjermen. Et innebygd lydanlegg har to stereohøyttalere med en produksjon på 10 watt. Flere innganger er tilgjengelig for tilkobling av eksterne systemer som spillkonsoller og DVD-spillere. Disse inkluderer tre HDMI-innganger, to RCA video innganger, en PC tilkobling og fire-lydinnganger til bruk med surround eller stereo system. Hele TV-system er ferdig i en stilig høyglanset svart.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com