Fungerer TomTom Maps i alle enheter?

March 2

TomTom, skaperen av GPS-navigasjonssystemer, gjør dens kart tilgjengelig på alle sine enheter i USA, med unntak av en klokke som den med Nike. Mange av TomTom enhetene har et verktøy som tillater brukere å laste ned oppdaterte kart å sikre at det forblir gjeldende.

Bærbare bil enheter

Alle TomToms bærbar bil GPS-enheter, som kan overføres fra kjøretøy til kjøretøy, har TomTom maps. Enhetene har varierende kart funksjoner, men alle kommer med kart over USA, Canada og Mexico. TomTom Go Live Top Gear edition og flere andre bærbare enheter har levetid kartoppdateringer å laste ned nye, oppdaterte versjoner av kart fire ganger i året. Noen andre, som VIA 1535 serien, tilbyr ikke rutinemessig oppdateringen, men tillater at du endrer din egen kart eller tillate foreslåtte endringer fra andre drivere.

Innebygd bil enheter

Funksjonene kart på ulike TomTom enheter som er innebygd i enkelte modell biler varierer i sine egenskaper. Alle kjøretøyene har imidlertid noen kart-funksjonen. Som andre TomTom enheter pleier innebygde bil enheter å ha kart-tjenester er begrenset til et område. For eksempel har Sony XNV-660BT-modellen en kartegenskap som er begrenset til USA og Canada. Det Carminat TomTom for Renault biler tilsvarende er begrenset til Storbritannia og Irland.

Passelig styringen

TomTom selger en rekke tilpassbare enheter som tillate deg å gjøre endringer, legge til tekst eller bilder, tilpasse enheten for bruk. Hver av passelig enhetene innlemme TomTom maps. Noen av de tilpassbare enhetene, for eksempel XXL 550 TM, har funksjonen levetid kart som gir en oppdatering av kart fire ganger i året. Andre, for eksempel XXL 540S, som leveres med forhåndsinstallert kart over USA, Canada og Mexico, mottar ikke automatisk oppdatert kartene, men tillater at du legger endringene selv eller innlemme endringer som andre har sendt.

Andre enheter

TomToms app for iPhone har en kartegenskap. App kommer ikke med rutinemessig oppdateringer fra TomTom kart, men det tillater for deg å lage dine egne endringer eller godta endringene som andre TomTom brukernes sendt. Nike + SportWatch GPS drevet av TomTom er på en TomTom-enheten markedsført i USA som ikke imot TomTom maps.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com