Kopiere Windows XP til en ny harddisk

December 8

Kopiere Windows XP til en ny harddisk

Det er ikke nødvendig å utføre en fullstendig ny installasjon av Windows XP hvis du endrer harddisken på datamaskinen. En rekke verktøy er tilgjengelig for gratis å "klone" harddisken og unngå re-installasjon. Skyggekopien av Runtime er gratis, enkel å bruke og verk av Windows.

Instruksjoner

1 Slå av datamaskinen. Koble strømledningen og bruk en stjerneskrutrekker du åpner dekslet. Installer den nye harddisken og koble den til hovedkortet og strømforsyningen.

2 Koble strøm ledning tilbake i og slå på datamaskinen. I Windows, gå til "Start"-menyen og velg "Kontrollpanel". Velg "Administrative tools" og deretter "Computer Ledelse."

3 Klikk på delen "Disk Management" i venstre rute i vinduet "Computer Management". Den nye stasjonen vises som "Platen X," der X er et tall vises med en svart linje i den nedre høyre ruten.

4 Høyreklikk på platen med den sorte linjen og velg "Ny deling." Klikk "Neste" og velg "Primærpartisjon." La størrelsen på partisjonen uendret for å bruke hele harddisken som én partisjon. Klikk "Neste" og tilordne en stasjonsbokstav. Stasjonsbokstaven du er uviktig.

5 Klikk "Neste" og kontroller "NTFS" er valgt i rullegardinmenyen «Filsystemet». Klikk "Finish" og la Windows formatere den nye harddisken.

6 Gå til webområdet for runtime og dataoverføre skyggekopi.

7 Dobbeltklikk på filen "shadowcopysetup.exe" du nettopp lastet ned. Klikk "Neste" og velg "Ja, jeg er enig med alle vilkårene i denne lisensavtalen. Trykk "Neste" fire ganger å installere skyggekopien. Trykk "Finish" når installasjonen slutter.

8 Gå til "Start"-menyen og klikk på ikonet "Shadow Copy".

9 Klikk mappeikonet nederst i Kopier fra-linjen. Velg gjeldende harddisken din, vanligvis "C:", og klikk "OK". Klikk mappeikonet nederst i "kopi til-linjen. Velg harddisken du nettopp har installert. Klikk "OK".

10 La skyggekopien klone den gamle harddisken på ny en.

11 Slå av maskinen når kopi er ferdig. Koble fra den gamle harddisken, og koble den nye harddisken i stedet. Lukk datamaskindekslet drei den sammen med Phillips-skrutrekker og nytt kobler til datamaskinen. Slå på datamaskinen for å starte fra den nye harddisken.

Tips og advarsler

  • Du må kanskje aktivere Windows på nytt ved å kalle en Microsoft-lisensiert ekspert for å få en ny aktivering koden.
  • XXclone fungerer på samme måte og er også gratis.
  • Nye harddisken må være like stor som eller større enn den gamle for kloning prosessen fungerer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com