Hvordan sammenligne GPS for trafikk

April 5

Hvordan sammenligne GPS for trafikk

Hvis du planlegger å kjøpe en GPS-enhet for din bil eller lastebil, har noen av de viktigste kriteriene for sammenligning å gjøre med hvor godt enhet håndterer trafikken. Når du sammenligner enheter, kan alle tallene og teknisk sjargong være forvirrende. Til slutt er det noen viktige elementer å ta hensyn til sikre at du får en GPS-enhet som ikke vil la deg ned og la deg lidelse gjennom en annen trafikkork.

Funksjoner

Hvis du leter etter en GPS-enhet som gjør det bra håndtering trafikk, er den viktigste funksjonen å se etter trafikk-routing funksjonalitet. Når begrenset til dyrere enheter, utstyrt en rekke entry-level enheter nå med muligheten til å hjelpe deg å unngå trafikk. Hvor godt denne funksjonen fungerer varierer fra produsent til produsent, og fra område til område. Leste noen anmeldelser fra brukere i ditt område håndterer for å finne ut hvilke produsent beste trafikk praksis i byen.

Fordeler

Fordelene med enhetens trafikk rutingmulighetene kan noen ganger være redusert som følge av en dårlig skjerm eller dårlig hørbar navigasjon. Når du har funnet en produsent som trafikk-ruting fungerer godt i ditt område, er det nyttig å teste størrelse og klarhet på skjermen. Hvis mulig, bør du også lytte til hvor godt enheten gir sine hørbar navigasjon instruksjoner. Selv god trafikk-praksis kan være unyttig hvis du ikke kan lese skjermen eller hvis systemets datastyrt stemme er vanskelig å forstå.

Betraktninger

Priser for GPS-enheter med trafikk-ruting evner kan kjøpes for mindre enn $100. Renoverte de finner enda mindre. Disse prisene er tiltalende, bør du sjekke produsentens politikk på kartoppdateringer. Veiene er alltid under konstruksjon sted og et GPS-system med stor trafikk-ruting evner er ikke bra hvis dens kart er utdatert.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com