Ulempene ved en PBX-systemer

January 3

For å forstå ulempene av PBX eller private branch exchange telefonsystem, må du sammenligne den fremskritt i telefoner relatert til Internet Protocol (IP)-nettverk. Kort sagt, er PBX-telefonsystemer bli utdatert. Stemme systemer er nå sammenfallende med datanettverk og Internett-teknologi. En virksomhet med en PBX-telefonsystem med analog teknologi er glipp nye nivåer av konduktivitet på datamaskiner og mobilenheter. Fremskritt med Voice over Internet Protocol (VoIP) og enhetlig kommunikasjon transformerer telefonsystemer, forlater tradisjonelle PBX-systemer for å gå veien for telegraph.

Installasjon og konfigurasjon

Et telefonsystem som er koblet til IP-nettverket er langt enklere å installere og konfigurere enn en tradisjonell PBX-system. Dette er fordi IP-systemer er konvergerte med data-nettverk, og de fleste IP PBX- eller VoIP telefonsystemer kan konfigureres fra en datamaskin-grensesnitt ved hjelp av programvare.

Kostnader og -avgifter

Økende grad taper PBX-telefonsystemet kostnader slaget til VoIP-systemer. En VoIP-system gir for eksempel både Internett og telefoner bruker de samme kablene, lagrer kabling kostnader. Også utvide mange VoIP-systemer hva en tradisjonell PBX gjorde i å skape en Inter-kontor telefontilkobling. Bedrifter med flere filialer, internasjonal yrke og ansatt telecommuting få reelle fordeler. For eksempel med VoIP, filtypen office kan brukes, til samme kostnad, via en bærbar datamaskin hvor som helst så lenge det er en Internett-tilkobling. Dette sparer på lang avstand telefonkostnader og lar arbeideren bruke samme linjenummeret fra hvor som helst.

Feltservice

Tradisjonelle PBX-systemer er en stor ulempe når det gjelder arbeidstaker mobilitet. IP-baserte systemer kan nå konvergere bærbare datamaskiner, mobiltelefon enheter og bedriftssystemer telefon så de virker på en enhetlig plattform. Programvaren Letter ledningsevne slik stemme er integrert i hele virksomheten nettverket. En PBX-system er bare en telefon. VoIP-basert teknologi konvergerer stemme med datamaskiner og data nettverk, slik at mobile ansatte tilgang til data og kommunisere via ulike kanaler som bruker de samme enhetene.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com