Hva er årsakene til Backfire i en Audi?

November 1

Hva er årsakene til Backfire i en Audi?

På grunn av fremskritt i motordesign i de siste 20 årene, vil ikke biler backfire nær så ofte som de en gang gjorde. Hvis Audi er backfiring, kan dette være et tegn på flere forskjellige problemer i motoren, inkludert en blanding av luft og drivstoff som er for rik. De fleste av disse problemene kan føre til større skade på motoren hvis du ikke får sammen utsjekket du hører det backfiring.

Feil Sensor signaler

En årsak til en rik blanding av luft og drivstoff kan være feil i signaler fra Audis oksygen eller kjølevæske temperatursensorer. Disse signalene fortelle motoren til å endre mengden luft og drivstoff flyt, noe som resulterer i en backfire.

Tresko i monolittisk konvertering

Hvis din Audis monolittisk converter har tette, vil det blåse gjennom og føre en backfire. Etterpå vil du se et stort hopp i motoren din makt.

Skadet katalysator

Hvis katalysator i Audi er skadet, kan et av resultatene være backfire. Fordi konverteringsprogrammet er utformet for å fjerne giftstoffer fra Audis utslipp system, kan noe forstyrrer konverteringsprogrammets avledning av luftstrømmen øke drivstoff andelen i blandingen, gjør det også rik og produsere en backfire.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com