Bensininnsprøytning rengjøring verktøy

September 11

Bensininnsprøytning rengjøring forhindrer og reverserer tette drivstoff linjene. Symptomer på tett drivstoff linjene er nølte akselerasjon, grov tomgang, strømbrudd og mager klikke. En klikke kan også forårsake lyset skal vises i enkelte typer nyere biler. En ren bensininnsprøytning hjelper bilen opprettholde ytelse, bevarer drivstofføkonomi og returnerer bilen til de riktige utslippsstandarder beregnet av produsenten. Bensininnsprøytning rengjøring er rutinemessig vedlikehold som skal fullføres årlig eller hver 25.000 til 30.000 miles.

Injeksjon ombygger Kit

En injeksjon ombygger kit er et avgjørende element for bensininnsprøytning rengjøring prosjekter. Settet inkluderer den nye O-ringer, caps, avstandsstykker og filteret kurver som erstattes ofte under drivstoff injeksjon rengjøring. Mange kits er tilgjengelig og utstyret du kjøper samsvare kjøretøyets bensininnsprøytning type og størrelse. En ombygger kit er nødvendig når du fjerner drivstoff injektoren for rengjøring.

Trykkmåler

En trykkmåler er nødvendig å overvåke trykket i drivstoffpumpe. Trykkmåleren måler trykket i pounds per tomme, eller psi. Trykkmåleren har en slange som skruer inn ventilen på drivstoffpumpe teste trykket mens drivstoffpumpe kjører. En trykkmåler brukes også når du legger til drivstoff injektoren renere brennstoffledningen for å rense systemet uten å fjerne injektoren.

Skiftenøkkelen

En fastnøkkel og socket sett er behøvde å fjerne drivstoffet injektoren for rengjøring hvis drivstoffet injektoren fjernes. Noen rengjøring kits tilgjengelig kan rense drivstoff injektoren uten å fjerne den.

Drivstoff injektoren rensevæske

Flytende cleaner er nødvendig å utføre en drivstoff injektoren rengjøring. The cleaner er svært brennbart, så alltid brukes med omhu. Hvis injektoren fjernes for rengjøring, er injektoren dynket i en angitt tidsperiode i rengjøringsmiddel. Andre typer drivstoff injektoren rengjøringsmidler legges til brennstoffledningen mens motoren er i gang for å rense drivstoff injektoren uten å fjerne den fra bilen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com