Slik Winterize en 75 hk Yahama båt Motor

October 24

Slik Winterize en 75 hk Yahama båt Motor

Eie en båt kan være en stor kilde til glede for deg og din familie og venner. Du kan kjøre rundt på åpent vann, fiske eller underholde vennene dine i timer. Når vinteren kommer, men må mange båteiere lagre båten deres for å beskytte den fra delene. For å beskytte din investering er en prosess som kalles winterizing. Winterizing båt kan selv spare en masse penger i arbeid fra en marina, og gi deg en bedre forståelse av hvordan båten fungerer.

Instruksjoner

Flushing/tåkete

• Fylle gasstanken med frisk gass og drivstoff stabilisator før du kjører den for siste gang. Blandingen skal være ca 1 oz. av stabilisator per gallon av gass, men sjekk retningene. La motoren gå frisk gassen gjennom systemet før du deaktiverer den. Når du ta båten ut av vannet, vær sikker å skylle motoren med ferskvann å fjerne all smuss.

• Fjern låsene og trekk hetten på toppen av motoren. Koble slangen til ferskvann kilden og fest rødme vedlegget på båten og slangen. Plass rødme vedlegget over kaldt vann inntak på den nedre delen av motoren. Disse ser ut som små slivers langs sidene av motoren. Slå på ferskvann kilden og tillate det å starte pumpe i motoren. Start opp motoren og lar den kjøre i noen minutter til å tømme systemet.

• Spray fogging olje i inntak lyddemper vekselvis mens motoren kjører fortsatt. Du har også et fogging hull for lyddemper. Hvis det er tilfelle, spray fogging olje inn i det hullet. Motoren skal begynne å røyke på dette punktet. Motoren skal nesten stall, angir at prosessen er fullført. Du kan nå slå motoren.

• Fjern rødme vedlegget, og erstatte hetten på motoren. Tørke ned motoren for å fjerne alle vann det kan fryse og forårsake problemer.

Smøring

• Lokalisere gear olje avløp skruen på den nedre enden av motoren. Det bør være nær bunnen, og ofte krever en Allen fastnøkkel til å løsne. Samtidig, finner du nivå Oljepluggen på den nedre enden. Hvis du har problemer med å finne dette, se brukerhåndboken under delen vedlikehold. Når du har funnet dem, tilt motoren til utstyr olje avløp skruen er på det laveste mulige punktet. Låse motoren på plass ved hjelp av tilt lever eller knott før du arbeider på den nedre enden.

• Plass beholderen mellomstore under plasseringen av utstyr olje avløp skruen. Fjern gear olje avløp skruen med pakningen og tillate det å begynne å tappe. Også fjerne nivå Oljepluggen. At utstyr oljen renne helt før du erstatter pluggene. Husk å erstatte gamle pakninger med nye, gamle kan brudd og lekker olje.

• Justere vinkelen til motoren er helt loddrette igjen. Låse opp støtte spaken før du justerer vinkelen. Bruke den trykksatt gear olje fylle enhet, begynner injisere nye utstyret olje i gear olje avløp skruehullet i bunnen av motoren. Når den nye oljen begynner kommer ut av olje nivå plug hullet, installere nivå Oljepluggen med den nye pakningen, samt utstyr olje bunnpluggen.

Tips og advarsler

  • Normalt, når tåkete motoren, det må ikke plasseres i utstyr, og kan stå tomgang. Hvis du trenger å putte den i utstyr, eller føler at det er en risiko for propell spinning, må du fjerne den før du slår motoren på. Dette vil forhindre skade når arbeider tett med motoren.
  • Se din gamle gear olje etter erstatte den. Hvis det virker melkeaktig, har du en lekkasje som er slik at vann. Det er svært viktig å ha motor kontrollert av et riktig sertifisert verksted før motoren igjen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com