Typer Transistor pakker

June 12

Transistorer er halvledere som kontrollerer hvor mye strøm som flyter gjennom en krets. Gjeldende hentes fra en spenning som er koblet til den. Du kan bruke transistorer for bytte, signalet modulasjon, spenning stabilisering og forsterkning. Du kan finne millioner av transistorer på en IC brikke plassert inne datamaskiner, digitalkameraer, mobiltelefoner og media spillerne. Det finnes forskjellige typer transistor pakker.

8

TIL-8 pakken inneholder en komponent som er laget av aluminium brukes for transistorer. TIL-8 pakken inneholder en høy effektivitet komponent som liten metall kan drive. Denne komponenten har en bestemt funksjon, for eksempel to-nivå sunburst. Du kan finne komponenten i denne pakken skal. 437" og 11,1 mm inne høyde.

TIL-220

TIL-220 pakken inneholder en elektronisk komponent som er.750 inches og 19.1 mm inne høyde. Komponenten i denne pakken er laget av aluminium. TIL-220 pakke brukes for silicon-makt transistorer. Du finner den elektroniske komponenten i denne pakken i vannrette og loddrette mounts.

TIL-223

TIL-223 er en annen blant ulike typer av transistoren pakker. Komponenten i til-223 pakken inneholder en funksjon, for eksempel en clip-on. Denne komponenten er laget av aluminium, og beskrevet som vridd fin loddrett. Du kan finne komponenten i denne pakken skal 1,18 inches og 30.0 mm inne høyde.

Flere watt

Flere watt pakken inneholder en elektronisk komponent som er omtalt som vertikale mounts. Flere watt pakken brukes for høyeffekts kretser. Den elektriske komponenten i denne pakken er 2.168 inches og 55.1 mm inne høyde. En multi watt pakke har opptil 15 bly enheter. Beskrivelsen av denne elektriske komponenter er styret nivå kjøleribbe 50 tab og 35 grader. Du finner denne komponenten laget av aluminium materiale.

3

TIL-3 er en annen blant ulike transistor pakker. TIL-3 er et metall kan pakke brukes for store transistorer. Du finner en komponent laget for silicon-makt transistorer i denne pakken. Komponenten gir varmeledning og holdbarhet. TIL-3 pakken har tre-bly enheter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com