Bruke en krets Tester på en bil

June 11

En krets-tester er en enkel mekanisme i form av en penn med en lyspære og bakken fører med en alligator klipp. Krets testeren brukes for å finne live (batteri positiv) ledninger og bakken ledninger. Det kan også brukes for å finne og identifisere kortslutninger og batteri trekker. Volt/ohmmeter er et steg opp fra krets tester-tillegg fungerer som en krets tester, viser det hvor mye spenning og motstand i linjen.

Instruksjoner

• Fest krets testerens negative føre til en god grunn. Sonde i hulrom i sikringsskapet spissen i testeren. Når du finner en live terminal, lyser testeren, indikerer makt. Hvis du leter etter byttet makt, sjekk sikringsskapet med tasten på første. Når du identifiserer et hulrom, deaktivere tenningsnøkkelen og kontrollerer hulrom. Hvis det lyser fortsatt, gjenta prosessen til du finner et hulrom som har makt bare med nøkkelen på.

• Sjekk for positiv live terminalen i en sele kobling ved å dra kontakten fra hverandre. Pass på å bruke koblingen overfor apparatet. Koble svart negative føre til en god jord og undersøke alle terminalene med tasten på, så med nøkkelen, leter etter makt. Hvis du vil se til å en mislykket drivstoffpumpe, Skill drivstoff pumpe sele kontakten bak gasstanken. Koble svart negative føre til en god jord og sonde sele siden av koblingen. Med mindre det sanser engine Start, aktiveres datamaskinen drivstoffpumpe i bare to sekunder om gangen. Har en hjelper syklus bryteren av og på med fem sekunders mellomrom mens du sondere terminalene.

• Se etter en dårlig jordingstilkobling ved trekke sele kontakten fra hverandre og finne live terminalen med krets testeren. Registrere nøyaktig terminalen. Slå terminalen så du kan se tilsvarende farge av ledningen terminalen er koblet til. Plasser en binders i den andre halvparten eller apparatet siden av kontakten i terminalen med samme farge wire. Knytte svart bly alligator klipp til papirbiten og sonde i motsatt kontakten i samme terminal. Hvis lampen ikke lyser, bakken er borte eller mekanismen fungerer ikke.

• Sjekke batteristatusen på uavgjort ved å koble fra den negative terminalen og negativ terminal connector. Hvis kretsen tester lyset lyser sterkt, det er strøm drenert fra batteriet. Hvis denne testen viser uavgjort, kan du finne circuit der korte ligger. Hvis det er ingen tegn, har batteriet en dårlig celle. En svært dårlig lys er normalt fordi en liten mengde strøm er nødvendig for å holde kretser i live. Dette er ikke nok å tappe batteriet. Hvis lyset er lys, trekke en sikring samtidig i begge sikringsbokser til lyset går ut for å finne krets som inneholder korte.

Tips og advarsler

  • Når du kobler et stykke utstyr som en radio, forsterker, GPS, etc., du er på utkikk etter en ledning med batteristrøm. Den beste måten å finne live wire er å søke etter en åpen hulrom i sikringsskapet under dashbordet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com