Hvordan lage din egen HHO Fuel Cell

January 14

Hvordan lage din egen HHO Fuel Cell

HHO drivstoff (hydrogen hydrogen oksygen drivstoff, også kalt Browns gas) er en heftig omdiskutert emne---det er så mange folk for potensielle kilden billig og effektiv drivstoff som det er som hevder det ikke fungere. Selv om det har rørt kontroversielt, hevder høy ytelse brenselcelle at mange bileiere er altering deres biler å kjøre på HHO brenselceller, hevder den øker ytelsen opptil 50 prosent. Du kan bygge en fullt funksjonell, forbedret-effektivitet HHO drivstoff celle med hverdagsspråket objekter som rustfritt stål kopper, metall kabel bånd og noen husholdning verktøy.

Instruksjoner

• Lage en fot-kopp med åtte 2,5-tommers stål kopper. Snu alle åtte kopper opp ned. Bruke pin-punkt teknikk for å hindre borekronen glidning. Markere et punkt i rustfritt stål base hvor du ønsker eksos porten til å bruke en hammer og en skarp metall objekt, for eksempel saks. Bruke lett trykk bare for å lage en liten innrykk i koppen basen. Bore stor halv-tommers diameter hull i midten av bunnen av hver kopp med en elektrisk drill og en halv tomme borekronen.

• Bore to mindre hull i bunnen av hver kopp på hver side av større hullet med en drill og en 1/4-tommers borekronen. Scuff ytterkant koppene med en stålbørste å skape en grov overflate. Dette fremmer en bedre brenselcelle-ytelse ved å øke arealet for boble produksjon.

• Opprette en anode (positive) og katoden (negativ) med rustfritt stål kabel-bånd ved boring ett halv tomme hull i to av de åtte rustfritt stål koppene under leppene. Trykk en rustfritt stål kabel-tie gjennom hvert hull og dra fast med sikre. Lås må være så nær hullet som mulig. Knip Lås til kanten av hver kopp med nål nebbtangen. Dette hindrer glidning komponenter og mulige tap av tilkobling.

• Stable koppene oppå hverandre. Topp koppen kan være anode eller katoden. Kontroller at anoden og katoden kabel-bånd er på motsatte sider av foten-cup. Kuttet plast kabel-bånd til samme lengde som koppene - 2,5 tommer. Bruke fire kuttet kabel-tie deler per kopp for å lage avstandsstykker. Indre koppene trenger ikke avstandsstykker fordi de nøytrale komponenter. Presse avstandsstykkene opp inn i gapet mellom øverste og nederste koppene, i like separasjon.

• Presse to 3-tommen nylon bolter opp gjennom åtte koppene bruker to ytre 1/4 tommers hull boret du tidligere så toppen av bolter stikke ut fra bunnen av koppene og holder dem sammen. Skru en nylon mutter på to bolter på toppen å sikre koppene sammen. Dekk alle synlige kanter i metall, som kabel-tie ender, med tetningsmiddel for å forbedre effektiviteten og lade tap.

Tips og advarsler

  • Uriktig celle bygger kan være eksplosive og svært farlig. Ifølge HHO bil-brenselcelle, våt celler er mer farlig enn tørr celler, så prøv å unngå å gjøre en våt celle hvis du kan.
  • Boring flatt metallflater er farlig fordi borekronen-tendens til å slip over overflaten når flytting med stor fart i øvelsen. Hindre glidning ved hjelp av pin-punkt teknikk.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com