Hvordan å identifisere mobiltelefon operatør fra et telefonnummer

August 24

Hvordan å identifisere mobiltelefon operatør fra et telefonnummer

Et 10-sifret telefonnummer, består om fasttelefon eller mobil basert, av tre deler, retningsnummer, prefiks og linjenummer, som bidrar i å lage telefon forbindelser mulig. Disse tallene kalles noen ganger 3-3-4 fargevalg som kan vises av hvor ficticious, 800-555-1212. Telefonnumre administreres av nordamerikanske nummerering planlegge administrasjon, NANPA, finansiert av telekommunikasjonsbransjen, med FCC har alminnelig tilsyn.

I ovenfor telefonnummeret er 555 prefikset. Prefikset (også kalt den exchange, bytte eller sentralen) er hva hjelper identifisere bærer av et bestemt cellen telefonnummer, for et lokalt. Det er mange veier som du kan ta for å identifisere en operatør, inkludert mange nettsteder, men denne artikkelen vil fokusere på bruk offisielle administrere hoveddelen av telefonnumre, NANPA.

Instruksjoner

Hvordan å identifisere mobiltelefon operatør fra et telefonnummer

• Registrere informasjon. Du bør prøve å få fullstendig 10-sifret telefonnummer. Prefikset er den viktigste delen til å identifisere transportøren, men har retningsnummeret (3 første numrene) er nødvendig for metoden du skal bruke. Hvis mulig, samle staten også.

• NANPA. Etter at du har etablert en Internett-tilkobling, kan du peke nettleseren til www.nanpa.com. På neste side, til venstre, se etter baren merket "Rapporter" og klikk på den. På neste side, se etter "Central Office koden rapporter"-koblingen, og klikk den. På følgende siden klikker på "Central Office kode benyttet Report", som gir en oppdatert liste over prefikser.

• Generere rapporten. Du skal nå se en side som er merket "Utilized koden rapporter." Du vil bli bedt om "Tilstanden" og "NPA." NPA er antall planlegging området eller retningsnummer, som er de 3 første sifrene i et 10-sifret telefonnummer. Bruk boksene rullegardinlisten velge staten og retningsnummeret. Klikk deretter "Fortsett". (Hvis du ikke vet tilstanden som tilsvarer retningsnummeret, kan du bruke den "NANPA: retningsnummer og stedsinformasjon" link i "Referanse" å samle informasjonen.)

• Analysere rapporten. Følgende vil generere en utnyttet koder-rapport i tabellformat. NANPA bruker begrepet "NXX" når det refereres til prefikser. Visuelt Søk etter kolonnen med "NXX" for 3-sifrede prefikset, som er en del av telefonnummeret du undersøker. Tre kolonner over fra "NXX", finner du en kolonne merket "Firmanavn", som identifiserer bærer for telefonnummeret.

Tips og advarsler

  • Trådløse lokale portabilitet (LNP), lar en forbruker endre bærere, men de kan beholde samme telefonnummer. Denne prosessen er, for det meste, sømløs, men det kan være perioder med "blandete" service mellom operatører. Mer informasjon om dette temaet kan bli funnet på den "FCC: trådløs lokale portabilitet (trådløs LNP)" linken, under delen "Ressurs".

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com