Hvordan å reparere frontlyktene på en 2003 Infiniti FX35

September 12

Infiniti utstyrt 2003 FX35 modellene med xenon pære hodelykt system. Over tid, kan pære mislykkes på grunn av vibrasjoner eller sjokk skyldes kjører over grov veien flater. Pære og pære socket festes på baksiden av hodelykten boliger, slik at du skifte uten å fjerne hele hodelykt forsamlingen. Fjern noen motor kupé komponenter for å få tilgang til de hodelykt hus.

Instruksjoner

Passasjer siden hodelykt erstatning

• Slå bryteren frontlys kontroll og tenningsbryteren til "Av" posisjon. Åpne panseret.

• Finn radiator overflyt reservoaret på passasjer side støtfanger inne i motorrommet. Fjerne overflyt materøret clamp fra radiator press cap tower, bruke tang. Fjerne reservoaret montering bolten, bruker ratchet og socket. Trekk reservoaret av motorrommet og setter det i oppreist stilling med den løse enden av overflyt slangen over væske nivået i reservoaret for å hindre tap av kjølevæske.

• Finn hodelykt kontakten på baksiden av hodelykt bolig. Roter hodelykt lokket mot klokken for å løsne det fra huset. Unsnap socket beholde våren. Rotere pære socket samlingen mot klokken for å løsne det fra huset og trekke pære-kontakten ut av huset.

• Trekk den gamle pæren ut av pære socket. Sett inn ny pære i posisjon i pære socket. Sett inn i pære-kontakten i huset og rotere det med klokken til det låses i huset. Feste kontakten beholde våren i posisjon. Installer hodelykt hetten og rotere det med klokken til det låses i posisjon.

• Plassere kjølevæske overflyt reservoaret i posisjon i motorrommet. Installer reservoaret montering bolt og stramme 37 tommers-pounds, med en tommers-kilos momentnøkkel og socket. Skyv overflyt røret på radiator press cap tårnet brystvorten og installere klemmen, med tang.

Driver Side hodelykt utskifting

• Slå bryteren frontlys kontroll og tenningsbryteren til "Av" posisjon. Åpne panseret.

• Unsnap fire luften renere tilfelle klippene rundt omkretsen av luften renere coveret. Skyv dekselet mot sjåføren side støtfanger å frigjøre dekselet fra luften inntak røret, og Skyv dekselet opp og ut av motorrommet tilgang til hodelykt bolig.

• Finn hodelykt kontakten på baksiden av hodelykt bolig. Roter hodelykt lokket mot klokken for å løsne det fra huset. Unsnap socket beholde våren. Rotere pære socket samlingen mot klokken for å løsne det fra huset og trekke pære-kontakten ut av huset.

• Trekk den gamle pæren ut av pære socket. Klikk Ny pære posisjon i pære-kontakten. Sett inn i pære-kontakten i huset og rotere det med klokken til det låses i huset. Feste kontakten beholde våren i posisjon. Installer hodelykt hetten og rotere det med klokken til det låses i posisjon.

• Plass luften renere dekselet i motorrommet. Kuk rett dekselet og skyv det ned til grommet går i locator hullet mens guiding det på resonator under dekselet. Skyv dekselet til venstre mens guiding luft inntak røret inn i hullet i siden av dekselet. Ta fire coveret utklipp på plass på forsiden.

Tips og advarsler

  • Når du erstatter driveren siden pære, inspisere luftfilteret mens dekselet er av. Rengjør eller bytt etter behov.
  • Ikke ta på nye pæren med bare hånden eller tillate alle olje forurense pære. Bruk en ren stykke papir eller ren klut til å håndtere ny pære for å hindre forurensning. Håndtere pærene med forsiktighet. Pærene er under trykk og røff håndtering eller slippe pære kan føre til eksplodere og utgjør en fysisk skade.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com