Digital g. kamera filmindustrien

September 16

Digital g. kamera filmindustrien

Ankomsten av det digital kameraet har sterkt endret fotograferingen, som nå er det enklere å behandle og manipulere fotografisk bilde. Selv om redusert, opprettholder den fotografiske filmindustrien fortsatt en viktig nisje i kommersiell fotografering.

Mørkerommet rekvisita

Behovet for mørkerommet forsyninger og utstyr er redusert fordi amatør fotograf har i mange tilfeller handlet i deres gamle "instantmatic" for en godt utformet digitale pek og skyt kamera.

Stort Format Film

Alle kamera som bruker en film størrelse dvs 2 og 1/4 tommer eller større er relativt upåvirket av den siste spredningen av digitale bilder. Faktisk jo større filmen størrelse mindre konkurransen fra digitalkameraer.

Høy kvalitet

Det er et marked for skanning negativer og transparenter å opprette et digitalt bilde. Dette er en best-av-både-verdener scenario, der høy kvalitet filmen bildet er konvertert til en digital fil for digital image manipulasjon programvare som Photoshop eller Fireworks.

Innendørs eller utendørs

Med et digitalt kamera kan du bytte frem og tilbake fra kunstig belysning til naturlig sollys nesten på vilje. Alt du trenger å gjøre er å gjøre en liten justering på kameraet. Som et resultat, etterspørselen etter spesiell innendørs film og flash utstyr er redusert, laget spesielt for 35mm kameraer.

Fotopapir

Markedet for fotografisk papir endres også. Gamle lys følsom papiret som måtte være lagret i et mørkt sted er ikke populær varen som det en gang var, som digitale bilder kan skrives ut direkte fra datamaskinen til papir. Videre arkivering blekk og papir er lett tilgjengelig for å sikre at den digitale ut forblir stabil i lang tid.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com