Slik Finn iPhone Spyware

May 31

Slik Finn iPhone Spyware

På grunn av stramme sikkerheten Apple setter i iOS operativsystemet, er det nesten umulig å installere spionprogrammer på en iPhone med mindre det har blitt jailbroken. Når en iPhone er jailbroken, men er alle bets av. Hvis noen blir hendene på din iPhone og jailbreaks gjør, installert spionvare det vanskelig- men ikke umulig, å oppdage at enheten har blitt tuklet med. Hvis du lar iPhone uovervåket, eller hvis du bruker iCloud, kan alle som tall ut din Apple-ID og passord bruke spyware tilgang til data uten å installere programvare på din iPhone.

Jailbreaking og Spyware

En jailbroken iPhone utgjør en alvorlig risiko for spyware fordi det gjør det enkelt å skjule apps. Hvis du har jailbroken din telefon- eller verre, la noen jailbreak det for deg - det kan være umulig å avgjøre hvis du blir spied på. Ifølge forensics ekspert Michael Robinson i en 2012 Forbes-intervju, kan det være umulig for en gjennomsnittlig person å oppdage spionprogrammer. Programvare som Spyera skjuler seg og loggfilene, gjør det vanskelig selv for sikkerhetseksperter å spore. Den eneste måten å sikre at en jailbroken iPhone er uten spyware er å gjenopprette til Apple fabrikkinnstilling.

Fastslå om en iPhone er Jailbroken

Dessverre, å avgjøre om en iPhone er jailbroken kan være vanskelig når spyware er involvert. Mange spionprogrammer er ikke bare laget for å være skjult, men også skjule andre verktøy, inkludert Cydia, som du vanligvis finner på en jailbroken iPhone. For å finne ut om dette er tilfelle på iPhone, dra fingeren nedover fra midten av iPhone Hjem-skjermen og skriv "cydia" i søkefeltet. Hvis Cydia er funnet i søket, er iPhone jailbroken. Hvis noen har tatt deg tid til å skjule Cydia app fra startskjermbildet, det er en god sjanse som er på din iPhone.

Skybaserte Spyware

Noen iPhone spywareprogrammer trenger ikke en iPhone må jailbroken, fordi de ikke er installert på enheten. I stedet vil spyware overvåker iCloud konto, og når iPhone synkroniseres med iCloud, spyware laster ned filer fra Internett. Åpne "Innstillinger" fra startskjermen og velg "iCloud." Hvis du aldri definere iCloud på iPhone og finne aktiveres, finnes det en god sjanse for at noen andre gjorde, kanskje for å spionere på deg. Du kan slette iCloud-konto ved å trykke på knappen nederst på skjermen. Hvis du bruker iCloud, endre din Apple-ID passord ofte.

PC-basert Spyware

Hvis noen vet passordet Apple-ID, får de iPhone data bare ved å koble den til en datamaskin med en USB-kabel. Dette tar tid, trenger du ikke å bekymre deg mye, forutsatt at du ikke la iPhone uovervåket. Igjen, endre din Apple-ID passord ofte. Lange passord ved hjelp av en kombinasjon av øvre - og store bokstaver, er symboler og tall vanskelig å banalisere. Aldri bruker lett-å-formodning ord eller skrive passordet ned.

Myten om fingeravtrykk

Mange nettsteder anbefale at du ser merkelig aktivitet på iPhone til å avgjøre om du er under spied på. Dette ment spyware fingeravtrykk inkluderer merkelig tekstmeldinger, kortere batterilevetid og aktive data ikonet på startskjermen når du ikke aktivt bruker iPhone. Mens disse symptomene kan tyde på at en dårlig utformet spywareprogram er installert på iPhone, kan de også skyldes andre ting - som spam tekstmeldinger, aktive bakgrunn apps eller automatiske nedlastinger. I tillegg garanterer fravær av disse avslørende symptomene på ingen måte at jailbroken iPhone ikke blir overvåket av spyware.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com