Hvordan Clutch synkroniseringsenheter arbeid?

February 8

Clutch synkroniseringsenheter er en viktig del av clutch apparatet i en bil som opererer med en manuell girkasse. En bil clutch er en enhet som gjør at den engasjerende eller frigjøre med tannhjul i en manuell girkasse.

I en forbrenningsmotor opprettes energi av mini-eksplosjoner. En forsiktig blanding av drivstoff og luft er antennes i hver enkelt sylinder. Trykket fra resulterende eksplosjonene skyver stempler ut av endene av sylindere, skaper mekanisk energi for bilen. I en bil med en manuell girkasse, er denne energien deretter overføres til drivaksel i riktig forhold å sikre den lated makten for kjøretøyet.

En manuell girkasse inneholder sett med tannhjul som gir forskjellige fart og kraft prosenter når engasjert. Når girskift flyttes til et annet sted, er det aktuelle settet med tannhjul engasjert. Automatisk clutch biler krever ikke bruk av en girskift eller en clutch. I tillegg til automatiserte skiftende handling inneholde de også bare ett sett med tannhjul, som arrangeres i ulike kombinasjoner for ulike forhold å bruke bilen på den nødvendige kapasiteten.

Clutchen er enheten i en manuell girkasse som kobles girene mens driveren er skiftende, eller når bilen er inaktivt. For at skiftende prosessen å skje jevnt, kobles clutchen tannhjul, slik at alle girene blir fritt uten å påvirke den kjørende prosessen. Når motoren går, men bilen ikke er i bevegelse, er dette kjent som tomgang. Når føreren beveger girskift til en ny plassering, er girene re engasjert i den nye konfigurasjonen, setter bilen i det nye utstyret.

Clutch synkroniseringsenheten fokuserer på girene i overføring, som kalles hjul. Vareforbruk alle har tilsvarende tenner som passer sammen når de slår hvis de er fullt engasjert. De må linje opp helt i orden for at hjul å engasjere seg, eller koble sammen, og snu på samme hastighet. En clutch samtidighet bruker friksjon til at hjul slik at de kan delta. Det også justerer hastighetene, og bruker en enhet som kalles en blokkering ring for å holde at hjul fra engasjerende før de er fullstendig synkronisert.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com