Tips for Dupli-Color

August 19

Tips for Dupli-Color

Dupli-Color er et merke av auto detaljering spray maling og andre materialer som lastebil seng liners. Du må forberede området på forhånd for å gjøre et Dupli-Color program. Andre faktorer, som temperatur, når du spray den sekundære strøk og fargen på primer, kan påvirke arbeidet ditt, og betaler oppmerksomhet til disse detaljene vil gi deg maksimal resultatene fra dette maleriet systemet.

Forberede området

Du må forberede området før du gjør noen detaljering med Dupli-Color. Fjern alle løs maling, rust og annet rusk ved skraping eller sliping det av. Vaske området med et mildt rengjøringsmiddel blandet i vann. Dette vil fjerne alle skitt. Vaske området igjen med voks og fett remover. Dette vil bli kvitt noen fett og olje som vaskemiddel ikke kan løses. Når området er rent, tørk den godt og sand det glatt med fin-korn sandpapir. Disse sandpapers er merket med høyere tall, og en 800 eller 1000 korn får området glatt for males. Tørk området med en myk, tørr klut for å fjerne støv fra sliping og du kan begynne å male.

Temperatur

Temperatur og luftfuktighet arbeidsområde eller garasje påvirker Dupli-Color maling. Emalje maling kurer som det tørker, som betyr utgivelser små mengder varme og fuktighet. Hvis det er for mye fuktighet i luften, kan ikke Dupli-Color kurere skikkelig. Svært høy og svært lave temperaturer vil hindre herding også. Dupli-Color botemidler best når den er mellom 55 og 75 grader Fahrenheit, med mellom 40 og 60 prosent fuktighet.

Recoat vindu

Dupli-Color maling har en periode når du kan legge et lag før malingen har fullstendig kurert. Dette er et recoat vindu, og for de fleste Dupli-Color maling, den inntreffer etter en til to timer. Hvis du savner anledningen til å bruke neste strøk, må du vente til malingen har herdet for å legge til de øverste lagene, som kan ta opptil fem dager. Hvis du bruker utenfor recoat windows, kan malingen rynke eller løfte ut av lavere lag med maling.

Primer farge

Dupli-Color gjør fire forskjellige farger på primere, som går før emalje malinger. Primere forberede grunnmaterialet akseptere maling og gi en flat farge slik at emaljen ikke ser splotchy. Dupli-Color har grå primer, egnet for lys - og middels-farge maling. Bruk svart primer for svært mørke farger og hvitt for lett. Den røde oxide primeren er laget for under rødbrun, brun og andre mørke farger som ikke er egnet for en svart primer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com