Hvordan koble en TV opp til en trådløs TV

May 26

Trådløs TV lar deg se TV streaming fra datamaskinen slik at det er ikke nødvendig å bruke en antenne. Dette er spesielt nyttig for rom som ikke har en kabel wire installert der TV er, siden du kan direkteavspille TV-signalet med en bærbar adapter som kan plasseres hvor TV er. Installasjonen krever ikke noen verktøy og er bare et spørsmål om å koble til noen kabler.

Instruksjoner

• Konfigurere PC-kortet slik det står nær PC i stående. Plasser TV kortet nær TV. Kontroller at hvert kort er nær nok til enheten der ledningene kan nå portene.

• Koble HDMI-pluggen fra PC-kortet i HDMI-porten på PCen. Koble støpselet USB til en USB-port på PCen. USB driver enheten bruker energien fra datamaskinen. HDMI-ledningen overfører høydefinisjonsbilder fra datamaskinen til PC-kortet hvor det sendes til TV-kortet. Det er ingen programvare å installere.

• Koble HDMI-pluggen fra TV kortet til en HDMI-porten på TVEN. Koble støpselet USB til en USB-port på TVEN. Kabelen krefter TV enheten fra elektrisitet tatt fra TV. HDMI-kabelen overfører data fra TV kortet og sender den til TVEN.

• Slå på TV og trykk på "HDMI"-knappen på fjernkontrollen slik vises for lyd og bilder koblet fra HDMI-porten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com