Holley 7448 Tuning Tips

June 14

Holley 7448 Tuning Tips

Holley ytelse produkter, kjent som Holley, har vært produksjon drivstoffsystem og leverer bil beslutningstakere som Ford, siden 1903. Holley er kjent for sin forgassere, produsert over 250.000. Ett slikt produkt er 350 CFM to fat forgasseren, kjent som 7448, i referanse til sin produktnummeret. Forgassere må holdes innstilt eller justert, og visse tips vil hjelpe i denne prosessen.

Rask inaktiv festeskruen

Denne uttrykket refererer til tomgangsturtallet som kan være for høyt eller for lavt. I begge tilfeller må den være innstilt eller justert, til riktig hastighet måles i omdreininger per minutt, eller rpm. En rask ledig festeskruen slås for å justere innstillingen. Fabrikkinnstillingene for denne Forgasser er mellom 1500 og 1600 rpm. Ifølge Holley, er noen justering bare nødvendig å møte preferanse for eieren om han føles tomgangen er for lav eller for høy.

Inaktiv blanding nåler

Disse elementene styre blanding av luft og drivstoff på tomgang. Forhåndsinnstilt på fabrikken, anbefaler Holley de ikke justeres. Men kan de være innstilt for å få mer luft, eller mer drivstoff til motoren. Tuning krever flytte inaktiv blanding skruene likt.

Flyt nivåer

Ifølge VDL drivstoff systemer, bør drivstoff-nivå i bollen settes 1/8-3/16 av en tomme under syn hullet så når bilen kjører det må være hevet røsten tungt for å få drivstoff ut. Som Holley og VDL påpeker, drivstoff drivstoff vanntrykk kontroller nivå. Drivstoff nivåene angis av Holley på fabrikken, men justeringer kan gjøres basert på brenselet press.

Gass blad justering

Dette tipset krever innstillingen bladet på laveste rpm mulig å hindre trekke gjennom høyhastighets krets på tomgang.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com