Hvordan kjøpe en bil på kort salg

November 6

Hvordan kjøpe en bil på kort salg

Kjøpe en bil på en kort salg betyr at du betaler selgeren mindre enn hva han eller hun skylder til utlåner. Det kan hende at en selger bak i bil betalinger og muligens vender repossession motivert til å selge bilen til deg for mindre enn lånebeløpet. Som kjøper har lite å bekymre i en kort salg, så lenge du får klare tittel - det er selgeren som må gjøre en avtale med utlåner å få en kort salg godkjent.

Instruksjoner

• Plassere annonser på Craig's list og i lokale aviser tilbyr å kjøpe kjøretøy på shortsalg. Har penger til å kjøpe biler outright. Lær alt du kan om gjeldende markedsverdien av alle kjøretøy du er interessert i å kjøpe.

• Arbeide med selgere som må overbevise sine långivere å tillate kort salg. Dette kan bety plassere penger for kjøp i en escrow konto. Escrow instruksjoner må inkluderer det faktum at når dokument lukkes, vil du motta full og tydelig tittel.

• Betale avtalt pris så snart utlåner OKs kort salg. Vær sikker på at prisen er en avtalt til – om ikke, tilbake ut av avtalen. Kontroller at du får fulle tittelen i ditt navn alene når bilen er betalt.

Tips og advarsler

  • Aldri snu penger for en kort-salg kjøretøy med mindre selgeren utlåner er forberedt på å overlevere en ren (ubeheftet) tittel i ditt navn.
  • Vokt dere for forhandlere som annonserer et redskap for en pris og deretter justere prisen for å dekke kostnadene for en kort salg i siste øyeblikk.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com