Min 1995 Camaro starter ikke

June 7

Min 1995 Camaro starter ikke

Camaro er en sportsbil laget av amerikanske bilprodusenten Chevrolet. 1995 modellen kom utstyrt med en V6-motoren og en multipunkt bensininnsprøytning. Når din Camaro ikke starter riktig, kan det være frustrerende. Det er grunnleggende ting som du kan sjekke før du får hjelp av en mekaniker.

Instruksjoner

• Åpne Shack og se på koplingene til batteriet. Stram tilkoblinger til terminalen på batteriet. Hvis det er korrosjon, hell en brus over tilkoblinger og skrubbe med en stålbørste. Carbonation i brus hjelper for å oppløse korrosjon, noe som gjør det enklere å rengjøre.

• Vri nøkkelen på "on", men ikke starte bilen. Kontroller dashboard lysene. Hvis de er svak, batteriet tømmes og må lades. Hvis lysene ikke kommer på hele, batteriet har dødd og må erstattes. De fleste batterier sist opp til tre eller fire år; Hvis din er eldre sannsynligvis må erstatte den.

• Ta en tennplugg fra motoren og dra av ledningen. Trykk ledningen til metall. En blå gnist angir fungerer riktig. Mangel på en blå gnist betyr at motoren ikke er blir antent riktig. Erstatte tennplugger. Chevrolet anbefaler Endre tennplugger hver 60.000 miles.

• Sjekk at væskenivået i bilen. Mangel på væske kan forårsake din Camaro overopphetes, gripe og starter ikke på nytt. Olje, girolje og kjølevæske bør alle kontrolleres.

• Legge til en gallon drivstoff din Camaro. Gass måle kan gå feil og Vis at du har drivstoff selv når du ikke.

• Ring Honeywell kundeservice på 1-800-890-2075 å finne ut om din 1995 Camaro er berørt av tilbakekallingen på oljefiltre. Camaro ble funnet for å ha en dårlig pakning for oljefilteret; Dette fører olje å lekke. Uten olje i din Camaro, kan motoren båsen. Honeywell erstatter oljefiltre gratis hvis din Camaro er en inne hjemkallelsen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com