Grunner som mobiltelefoner er låst

April 7

Grunner som mobiltelefoner er låst

En mobiltelefon kan låses et par forskjellige måter, hver med sine egne formål. Fra å gi sikkerhet, å få forbrukerne til å signere en kontrakt, å ha mer kontroll når du ringer, har en låst mobiltelefon sin del av fordeler. Kontroller at det er verdt det før du vil låse opp din mobiltelefon.

Transportøren

Den viktigste grunnen til at mobiltelefoner er låst er å sikre at du bruker bare nettverk bærer forbundet med telefonen etter kjøp. Mobiltelefoner bruker abonnent identifikasjon modul kortene eller SIM-kort. Disse kortene lagre data i telefonen. Hvis telefonen er låst, kan SIM-kortet aktiveres bare av tjenesteleverandøren du signere en kontrakt med. Men hvis du logger kontrakten, får du enheten på en mye billigere pris som en avveining Kort sagt, garanterer en låst telefon tjenesteleverandøren vil beholde bedriften for lengden av kontrakten.

Tastaturet

Selv om noen kanskje tror en låst telefon bare refererer til en operatør lås, er dette ikke tilfelle. En mobiltelefon kan også låses Hvis tastaturet er låst. Formålet med en tastelåsen er å hindre mobiltelefon fra tilfeldigvis aktivert i lommen og et nummer. Når din mobiltelefon er i lommen, vesken, ryggsekken eller annen bærer enhet, kan det gni mot noe og ringe en kontakt. Hvis du har mottatt en melding fra en venn som høres stemmer snakker på avstand og synes å gå på evig, du sannsynligvis tilfeldigvis ble kalt på grunn av en ulåst tastaturet.

Sikkerhetslåsen

Mobiltelefoner har også sikkerhetslåser eller låser som hindrer andre i å bruke din mobiltelefon uten tillatelse. En sikkerhetslås må du opprette et passord for telefonen til å aktivere og bruke den. Du bør alltid ha sikkerhetslåsen når du ikke bruker din mobiltelefon. Hvis du skulle mister mobilen og en fremmed fant det, kunne han bruke det lang avstand ringe, sende tekster, se videoer og gjøre noe annet telefonen er i stand til uten å måtte betale for noen av det. Hvis telefonen har en sikkerhetslås, kunne fremmede ikke aktivere den med mindre han visste også passordet for å låse den.

Låse opp telefonen

Selv om du bør alltid ha din tastatur og sikkerhet lock aktivert på telefonen mens du ikke er i bruk, kan du ønsker å låse opp låset transportør. Dermed kan du bruke hvilken som helst operatør i alle land, som vil spare deg penger på roaming avgifter. Noen tjenesteleverandører og tredjeparts selskaper vil låse telefonen for deg. Men når mobiltelefon er ulåst, kan du finne deg selv i blottet for kontrakten, og dermed ikke dra nytte av oppgraderinger eller gratis reparasjoner. Alltid veie alternativene før låse opp din mobiltelefon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com