NET Nanny problemer

June 14

NET Nanny er en populær sykehuslege kontroll programvare som beskytter tilgang til upassende nettsteder på Internett. Det har blitt av stor bruk, spesielt til foreldre som har barn hjemme er bruk av Internett, som programvare blokkerer tilgang til websider som inneholder eksplisitt innhold, samt overvåke bruk av fildeling og direktemeldingsprogrammer. NET Nanny, men har også opplevd forskjellige glitches, gjør programvaren mindre nyttig i å beskytte mindreårige misbruker Internett.

Problemer

Blant felles Net Nanny problemene støtt på i dag er installasjonsproblemer, og mottar varselet løpetid selv om abonnement på programmet sa er fortsatt aktiv. NET Nanny deaktiveres enkelte antivirusprogrammer hindre riktig installasjon, og det noen ganger også blokkerer alle Internett-surfing når den er installert. Når det gjelder direktemeldinger, er det tilfeller når Net Nanny mislykkes å email samtalelogger; den likeledes svikter å arbeide i visse direktemeldingsprogrammer som Yahoo Messenger.

Årsaker

Den viktigste årsaken til ulike Net Nanny problemer er bruken av et ødelagt program. Skadet programvare vil ikke installere og konfigurere riktig, som det er allerede brutt og mangler visse deler for å fungere. Andre problemer, samtidig oppstår når programvaren ikke oppdateres regelmessig eller når brukeren kjører en eldre versjon av programmet.

Reparasjon

For å fastsette Net Nanny problemer, må du avinstallere og installere en ny Net Nanny program på datamaskinen for at den skal fungere. Når du installerer ny programvare, være sikker på at filen ikke er skadet (som er gjort kjent av en feilmelding), og at det er den nyeste versjonen slik at tidligere bugs og glitches ikke, finnes. Net Nanny programvaren er også svært detaljert med sin installasjonskrav; de må følges for å unngå problemer med andre programmer som er installert på datamaskinen.

Vedlikehold

For å nyte Net Nanny funksjoner til fulle, anbefales det å bruke lovlig programvare og ikke prøve eller imitasjon kopier. Prøveversjoner har et begrenset abonnement, mens imitasjon Kopier mangel kundestøtteperioden og tendens til å forårsake problemer senere.

Råd

Som alle andre innhold-kontroll programmene, Net Nanny er lett circumvented, slik at det blir ubrukelig i filtrering av tilgang til forbudte nettsteder og overvåking utveksling. Dermed, hvis du bruker Filterprogrammer som Net Nanny, er det også anbefalt at du utfører vanlige manuell opprydding på datamaskinen slik at andre brukere ikke kunne få til flaggede områder eller utføre andre Internett-aktiviteter som du har merket som forbudt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com