Hvordan erstatte hodet enheten i en 2008 Volvo S40

January 31

Volvo S40 kommer med en fabrikk stereo enhet, som inkluderer en CD-spiller og en AM / FM-radio mottaker. Hvis stereo enheten ikke eller du bare vil oppgradere den, må du fjerne fabrikken enheten og installere en ny. Defekte enheten vil fungere med fabrikken høyttalerne, så alt du trenger å gjøre er å koble den nye enheten de volvo'ene lyd ledningsnett. Jobben er ganske enkel og krever bare noen få verktøy.

Instruksjoner

• Heve panseret og støtte den åpen. Koble fra batteriet negative kabelen. Flytt til innsiden av Volvo og sitte i førersetet. Øke gear pinne gator. Briljerer trim rundt lettere og bryterne, og deretter fjerne skruene som er avslørt. Pop av radio trim panelet. Slipp stereo hovedenhet skjermen, og deretter fjerne skruene som er avslørt. Trekk konsollen av dashbordet. Koble stereo ledningene.

• Koble ledningen selen fra oversikten portal til angitte portene på baksiden av den nye S40 stereo hode enheten. Skyv tilkoblinger slik at de festes sikkert på plass.

• Koble antennekabelen radio i dashbordet portal til radio antenne port på baksiden av nye S40 hovedenheten. Skyv den inn fullt og gi det et trekk å sikre at det er sikkert.

• Skyv kablet stereo i dashbordet. Sikre den med skruene du fjernet fra gamle stereo enhet. Montere S40 dashboard og sentrum konsollen. Koble til negative kabelen på batteriet. Slå på stereoanlegget kontrollere installasjonen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com