Hvordan finne trygg Online spill For barn

January 26

Du vil at barna skal ha en morsom og pedagogisk erfaring. Finne trygg og pedagogiske spill online kan være litt vanskelig hvis du ikke vet hva du leter. Internett kan brukes til å hjelpe dem å utvikle mer. Det er mange gode nettsteder som drives av Disney og Cartoon Network som har spill for alle aldersgrupper.

Instruksjoner

Hvordan finne trygg Online spill For barn

1 Logge på store søkemotorer. I Søk områdetype i "safe online kids games" eller mer informasjon som "trygg online spill, småbarn."

2 Spør ditt barns lærere. De noen ganger få ideer fra Internett eller lære elevene hva nettsteder de foretrekker. Foreldre og administratorer kan også tilby tips. Og din egen barna kan selv vite de beste nettstedene der ute.

3 Foreldre fora har tonnevis av informasjon å formidle. Det beste rådet er jungeltelegrafen fra noen med erfaring og kunnskap om emnet.

4 Etter finne et område kan du også gjøre undersøkelser for å se om det har vært sikkerhetsproblemer med. De fleste foreldre får innlegg eller kommentarer hvis de føler barnets sikkerhet er comprimised. Gjør en online-søk på navnet og "sikkerhet" eller "svindel."

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe spion utstyr som er koblet til datamaskinen og poster alt barnet har gjort online for eldre barn.
  • Kontroller at barnet gir aldri ut personlig informasjon uansett hvilket nettsted de er på.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com