myTouch 3G Slide Tips & triks

June 6

HTC myTouch 3 G Slide ble utgitt bare for kunder med T-Mobile trådløse tjenester i sommeren 2010. MyTouch 3 G Slide funksjoner en berøringsskjerm med en full side-ut tastatur under. Siden telefonen bruker GSM-teknologi, må du ha et SIM-kort så enheten justeres tilsvarende telefonnummeret. MyTouch 3G Slide har også funksjoner som et 5-megapiksel kamera, 600 MHz prosessor og Android Media Player.

Organisasjon

MyTouch 3G Slide har en organisatorisk kalender å hjelpe du spore tidsplanen. Legge til en ny hendelse i kalenderen ved å gå til startsiden og plukke "Kalender". Hit "ny hendelse" og du ville være brakt å en månedlig skjerm der du kan velge riktig dato og klokkeslett. Du har også muligheten til å synkronisere telefonen med en kalender du har opprettet i Microsoft Outlook. Gå til "Kalender", velg "Min kalender" og velg "PC Sync."

Kameraet

Gå til "Kamera" fra startsiden for å finne ditt digitale kamera og endre innstillingene. Det er tre flash innstillinger å velge mellom. Du kan slå flash helt av, slå den på hele tiden, eller gå til "Automatisk Flash" slik at telefonen oppdager når det er nødvendig. Gå til "Eksponering" endre lysstyrken eller effekter for å endre fargevalget. Du kan justere kameraet til lighting, gå til "Meny", "Innstillinger" og "kamerainnstillinger." Velg ISO og justere innstillingen for høyere for dårlige lysforhold eller lavere for mye lys.

Media spiller lister

Android Media Player har en funksjon som lar deg lage din egen sang spille lister. Gå til Hjem-skjermen og trykk "Musikk." Trykk ikonet som vises tre vannrette linjer og deretter velge "Spillelister." Trykk "Legg til spilleliste" og fyll deretter ut feltet med hva tittelen du ønsker. Her kan du bla lydfilene på telefonen for å velge sangene. Hvis du vil legge til flere sanger senere, bare trykke "Menu"-tasten og velg "Legg til sanger."

Klokke

Du kan endre telefonens klokke for å gjenspeile tid og detaljer om byen du er i, selv om du reiser. Gå til "Hjem" og trykk "Klokke." Trykk "World Clock, velger du"Meny"og velger"Hjem innstillinger." Begynn å skrive du vil og velge mellom resultatene som kommer opp. Gå til "Innstillinger for lokaltid" og sørg for at det "Automatisk" ikke er merket slik at telefonen vil endres når du angir en ny by. Velg tidssone og dato, og telefonen vil oppdatere.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com