Hvordan animere en DIV fra skjermen ingen til blokk i jQuery

May 4

Hvordan animere en DIV fra skjermen ingen til blokk i jQuery

Gjennomgripende stilark hjelpe nettstedet utviklere vise, skjule og animere objekter på et nettsted. Hvis siden har en skjult DIV element, kan du bruke JavaScript å det DIV vises gradvis ved å endre displayet stilen fra "none" å "blokk" bruke en tidtaker. Det tar litt programmering kunnskap å gjøre det skje. Hjelp jQuery, en kryss-nettleser JavaScript-biblioteket, kan du generere denne imponerende fade-in effekt ved hjelp av en eneste kodelinje.

Instruksjoner

1 Naviger til Jquery's nettside og vise jQuery koden. Det vises i leservinduet. Klikk nettleseren "Fil"-menyen, og klikk deretter "Lagre som". "Lagre som"-vinduet åpnes. Dette vinduet viser mappene på harddisken.

2 Finn mappen som inneholder et HTML-dokument som du ønsker å bruke for testing. Dobbeltklikk mappen for å åpne den, og klikk deretter "Lagre" lagre jQuery filen til denne mappen.

3 Starte en HTML editor eller Notisblokk. Åpne HTML-dokument, og lime inn følgende kode i dokumentets "head"-delen:

< script type = "text/javascript" / >

Denne uttalelsen gjør jQuery biblioteket tilgjengelig i koden.

4 Legge til følgende HTML-kode i dokumentet "< body >" delen:

< div id = "MyDiv1" class = "skjulte" >

< p > avsnitt inne div < /p >

< / div >

< input id = "Button2" type = "knappen" value = "button2" onclick = "tilbake animateStyle('MyDiv1')" / >

Den første linjen med kode oppretter en DIV. Det div inneholder et avsnitt og en knapp. Knappen klikkes, sender DIV er IDen til en JavaScript-funksjon kalt "animateStyle."

5 Plass denne "animateStyle"-funksjonen i dokumentets "script"-delen:

funksjonen animateStyle(divID) {

$("#" + divID).css({"display": "block", "opacity": "0"}).animate ({"tetthet": "1"}, 3000);

}

Denne funksjonen inneholder en enkelt jQuery uttalelse. "CSS" fungerer, sett fra begynnelsen av setningen endringer DIV er skjermen stil "blokk", og deretter setter tettheten til null. Dette holder DIV usynlig øyeblikk. Funksjonen "animere" animerer DIV er Gjennomsiktighet-egenskapen ved å endre tettheten fra null til 100 prosent. Dette skaper en fade-in effekt. Den siste verdien i setningen, er 3000, verdien "varighet". Det avgjør hvor lang tid det tar for DIV visne i.

.

6 Lim inn CSS-koden nedenfor i dokumentets "hodet" delen:

< stil type = "text/css" >

.Hidden {vise: none;}

< / style >

Din DIV, opprettet i delen "kroppen" refererer til denne klassen. Denne klassen gjør DIV usynlig ved å sette skjermen verdien til "ingen."

7 Lagre dette dokumentet og åpne det i alle nettlesere. DIV som inneholder avsnittet vises ikke fordi CSS klassen, "divStyle" apparater dens visningsverdi til "ingen. Klikk på "Endre Style"-knappen. JQuery koden kjører og endrer DIV er visningsstil til "block". Dette gjør DIV som inneholder avsnittet fade inn langsomt.

Tips og advarsler

  • Endre animasjonen: en verdi du like av skiftende "3000" til et annet tall. Høyere verdier at animasjonen kjøres lenger og kortere seg hastigheten. Du må kanskje eksperimentere med disse verdiene til å finne en som skaper fade-in effekten du ønsker uten å ta for lang.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com