Slik aktiverer PIP med en Time Warner HDTV fjernkontroll

November 3

Slik aktiverer PIP med en Time Warner HDTV fjernkontroll

Time Warner Cable selskap gir kabel, Internett og telefon-tjenester til tusenvis av kunder over hele USA. Time Warner kabel tjenesten leveres med universal HDTV ekstern som kan brukes med TVen eller andre enheter du har koblet til hjemmekinoanlegget. Hvis du har en TV som støtter bilde-i-bilde (PIP)-teknologi, kan du aktivere funksjonen å nyte PIP når du programmere din Time Warner ekstern arbeide med TV.

Instruksjoner

• Slå på TVen. For å aktivere PIP, må du programmere Time Warner HDTV ekstern arbeide med TVEN.

• Finn produsenten koder for TV i brukerhåndboken som fulgte med Time Warner HDTV ekstern. Søke etter merke TVen, ikke modellen. Hvis du ikke har i user's guide, finner du en kopi på Time Warner supportwebsted (se ressurser). Skriv ned alle kodene som vises, kan du bruke mer enn én.

• Trykk på "TV"-knappen øverst i din eksterne gang. Slipp den og hold knappen "Setup" til "TV"-knappen blinker to ganger. Når dette skjer slipp knappen "Setup".

• Skriv inn første koden som vises for TVen ved hjelp av tastaturet i fjernkontrollen. Hvis gjort riktig, blinker "TV"-knappen to ganger. Når dette skjer, trykk på "Power"-knappen. Hvis TVEN slår seg av, slå den på igjen og teste alle knappene for å sikre at de fungerer. Hvis ikke, må du gjenta trinn 3 og 4 med den neste koden på listen til du finner en som fullt ut arbeider.

• Trykk på "PIP på/av"-knappen nederst på fjernkontrollen for å aktivere PIP når du har programmert TV. Denne knappen bytter PIP-funksjonen av og på. Den "Swap" knappen ved siden av bytte frem og tilbake mellom hovedbildet og kanalen som er i boksen sekundær. "PIP flytte" knappen flytter mindre bildet til forskjellige posisjoner på skjermen, mens "Opp" og "Ned" knapper ved siden av endres kanalene på sekundære bildet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com