Bruke en liste til å sende flere e-poster

November 30

Bruke en liste til å sende flere e-poster

Postlistene er en effektiv måte å sende informasjon til en bestemt gruppe mennesker uten å sende dem individuelt. Postlister er også bra fordi de ikke avslører e-postadressen til ett medlem til et annet. Postlister er ofte brukt av selskaper, blogger, Aviser, magasiner og offentlige organisasjoner for å løslate nyhetsbrev, oppdateringer, advarsler og annen type informasjon for interesserte. De som mottar postlister ofte Registrer dem online. E-postlister kan brukes til å sende flere e-poster. Hvordan postliste verk kan avhenge av webområdet hosting service eller din e-postleverandør.

Instruksjoner

Bruke en Web-vert adresseliste

1 Definere en mailingliste med kontrollpanelet på webverten. Mange kontrollpaneler er delt inn i ulike seksjoner. Det bør være en e-delen der du finner nettstedet postboksene. Det vil også være å videresende alternativer og autoresponders, samt en postliste programmet. Opprett en ny postliste og fyll den med e-postadressene du vil bruke.

2 Klikk på alternativet for å sende en epost til postlisten. Bestemme hvilke e-postadressen du vil sende fra. Dette bør se omtrent slik ut: mailingliste (at) yourwebsite.com.

3 Bestemme emnelinjen og da vil skrive e-post i HTML eller ren tekst. HTML kan du legge til bilder, hyperkoblinger og andre grafikk, mens ren tekst er bare ord. Skrive e-post, sjekk den for eventuelle feil eller unnlatelser og deretter sende den til alle mottakerne.

4 Gjenta denne prosessen for hver ekstra e-post du vil sende.

Bruker en Standard e-leverandør

5 Opprette en gruppe i e-postadressen bok eller kontakter-mappen. Deretter legge til kontaktene du ønsker å sette på listen i gruppen. Mange moderne postprogrammer lar deg skrive inn et navn og de vil deretter gir en liste over alternativer å gjøre det raskere å legge til kontakter i en distribusjonsliste.

6 Klikk på alternativet for å sende en ny email. For e-tilbydere, du bare skrive inn gruppenavnet i feltene kopi eller Blindkopi og din egen e-postadresse i feltet "Til". Hvis du setter listen i normal "til"-feltet, vil deretter alle mottakerne kunne se hverandres e-postadresser. Feltene kopi og Blindkopi tillate en viss privatliv, etter de fleste personvernet i Blindkopi-feltet. Deretter skrive email som normalt, og sende det sammen.

7 Gjenta denne prosessen for hver ekstra e-post du skal sende.

Tips og advarsler

  • Mange vert programmer vil gi en programkode eller HTML du lime direkte inn nettstedet ditt så nye mennesker kan abonnere på adresselisten.
  • Hvis du oppretter en gruppe som bruker en populære e-posttjeneste, for eksempel Hotmail, Gmail, AOL eller Yahoo!, er det mulig mottakere postbokser vil anse e-post som spam.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com