Hvordan lage en påloggingsside med Flash CS3

December 29

Hvordan lage en påloggingsside med Flash CS3

For å opprette en godt bygget webside, er det viktig å gjøre en påloggingsside som både estetisk tiltalende og intuitivt for brukerne. Flash CS3 gir brukere med et enkelt grensesnitt som tillater dem å tilpasse deres påloggingssiden til deres smak og personlige behov. Selv å opprette en påloggingsside bruk av denne programvaren kan høres vanskelig, er det faktisk ganske enkelt hvis du følger riktig instruksjonene.

Instruksjoner

1 Den øverste menyen, velg "File", "Ny" og "Tom side" fra de tilgjengelige alternativene for å åpne en tom startside. Bruk Dreamweaver verktøy opprette oppsettet av siden etter dine personlige behov og preferanser. Plass innsettingspunktet for HTML-skjemaet der du vil det skal vises når siden åpnes. Et tomt skjema vises på siden.

2 Navn på HTML-skjemaet ved å velge < form >-kode nederst på skjermen. Dette vil åpne eiendom inspektør og blir bedt om å skrive inn et navn i boksen. Merk: Du trenger ikke å angi et "action" eller "metoden" attributt til dette skjemaet som "Logg i brukeren" oppførsel allerede er forhåndsinnstilt.

3 Angi en "brukernavn" og "Passord" tekstfelt i skjemaet ved å velge "sett," "Form" og "Tekst" fra menyen øverst. Legger til nødvendig etikettene i hvert felt, og ordner dem ved å plassere dem i HTML-tabellen og sette attributtet grensen til null. Legge til en "Send"-knappen nederst i skjemaet bruker samme metoder brukes til å angi Feltene "brukernavn" og "passord".


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com