Hvor å opphøre bilen hærverk

November 5

Så du har en stor bil, men nabolaget har et problem med vandalene. Selv om du kunne gå ut og bruke hundrevis av kroner på en bil garanti system – som vil sannsynligvis bare ende opp irriterende naboer - det er rimelig måter du kan gjøre bilen mindre ønskelig vandalene. Trikset med å stoppe bilen hærverk er å eliminere tingene som gjør en bil et lett mål.

Instruksjoner

• Parkere bilen på et sted som er godt opplyst. Hvis du har en innkjørsel eller garasje, sette et verdipapir tennes. Dette er rimelig billig. Hvis du har parkering, prøve å sørge for at bilen er nær en streetlight eller andre lys som blir værende på hele natten lang. Tilbake bilen i oppkjørselen, hvis du har en. Det gjør noen prøver å hotwire bilen synlig for alle som driver forbi.

• Parkere bilen i en garasje, hvis du har en. Kontroller at garasjen er låst på kvelden. Hvis garasjen er løsrevet fra huset, kontroller at det er et lys på mellom huset og garasjen.

• Investere i en bil cover. Selv om de kan være litt pricy, koste ikke de så mye som en topp av linjen alarm system. En full størrelse car dekselet er også en avskrekkende for vandaler. Tross alt, hvis de har å løfte et dekke skader bilen, det er vanligvis mer arbeid enn en vandal ønsker å sette ting.

• Legge til en sikkerhet systemet decal. Dette kan ofte lure en vandal til å tro du har et alarmsystem, men sørg for at det er fra en ekte sikkerhetssystem, ikke en som er merkbart falske.

• Får å vite din naboer. Hvis du ikke har møtt noen av menneskene som bor du, nå er tiden for å gjøre det. Ofte folk ser mistenkelig aktivitet foregår men unnlater å rapportere det. Redusere risikoen for at apati ved å være med dem som bor i fellesskapet. Noen som vet du er langt mer sannsynlig å plukke opp telefonen og ringe deg når de se noen spray male bilen.

• Installere en rattet låse enheten. Dette vil ikke holde folk fra vandalizing bilen, men det vil hindre tyveri og ofte to går hånd i hånd.

Tips og advarsler

  • Sjekk med din lokale politiet å se om de har en VIN etsing programmet tilgjengelig. Dette setter VIN nummer på windows og andre deler av bilen og fraråder folk fra fjerne deler og stjeler dem.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com